HDD nasıl kontrol edilir?

Heulse

Megapat
Daha fazla  
2.el bir Seagate Barracuda sahibiyim. Baya eski sayılır aslında ama 100₺'den satmak istiyorum. Herhangi bir sorunu olup olmadığını tespit etmek için uygulama önerisinde bulunabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• index.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 53
  • index2.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
2.el bir Seagate Barracuda sahibiyim. Baya eski sayılır aslında ama 100₺'den satmak istiyorum. Herhangi bir sorunu olup olmadığını tespit etmek için uygulama önerisinde bulunabilir misiniz?
HDD Sentinel kurup. Healt durumunun yuzde kac olduguna bakabilirsin.
Healt durumu ne kadar yuksek ise okadar iyidir harddisk. %50 altinda ise sknti var demektir.

Bad sector testi yapmanız yeterli olacaktır.

Beni tavsiyem. HD Tune programı. Bad sector burada tarattirin. Healt kisminida paylasin. HDD durumuna bakalim.

Beni tavsiyem. HD Tune programı. Bad sector burada tarattirin. Healt kisminida paylasin. HDD durumuna bakalim.

Hem HDD sentinel ile hem de HD Tune ile deneyeceğim. Çalışırsa forumdan birisine satarım ne güzel. Zor zamanlarda HDD'si olur. Salı günü büyük ihtimalle takıp deneme şansına sahip olacağım, o yüzden biraz bekletebilirim haberiniz olsun şimdiden.
@vReply @venniX durumlar bu şekilde arkadaşlar. Yorumunuz nedir satılabilir mi?

Dosya Ekleri

• health.png
    51,4 KB · Görüntüleme: 43
  • error scan.png
    41,3 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…