erdogan82828
Femtopat
Ekledim şimdi.Foto yüklenmemiş bilgin olsun. Kızaklı ya da soketli yerler olur. 4 küçük vida ile oraya sabitlersin genelde. Sonra kasadaki yerine sabitlersin. Ardından SATA kablosu ve PSU’dan gelen güç kablosunu yanyana duran iki sokete takarsın ve çalışır. Eğer PC açtığında göremiyorsan, disk yönetiminden tanıtma yaparak kullanmaya başlayabilirsin.
Göremedim ben soketi hocam pek anlamamda bu işten.Foto yüklenmemiş bilgin olsun. Kızaklı ya da soketli yerler olur. 4 küçük vida ile oraya sabitlersin genelde. Sonra kasadaki yerine sabitlersin. Ardından SATA kablosu ve PSU’dan gelen güç kablosunu yanyana duran iki sokete takarsın ve çalışır. Eğer PC açtığında göremiyorsan, disk yönetiminden tanıtma yaparak kullanmaya başlayabilirsin.
Ekledim şimdi.
Göremedim ben soketi hocam pek anlamamda bu işten.
Takmışsın ikisini de. Sarı siyah kırmızı olan kablo ile yanındaki siyah kablo.Göremedim ben soketi hocam pek anlamamda bu işten.
İkinci resimdeki gibi takacaksın. Sonra diğer ucunu anakarttaki SATA yuvasına takacaksın. PSU’dan gelen zaten PSU’ya takılıdır.Yok takmadım hocam HDD şuan yanımda.
Hocam ben nasıl takacağımı öğrendimde nereye takacağımı slotun nerde olduğunu göremiyorum.İkinci resimdeki gibi takacaksın. Sonra diğer ucunu anakarttaki SATA yuvasına takacaksın. PSU’dan gelen zaten PSU’ya takılıdır.
Eğer bu resimler senin kasandan çekildiyse ve SATA yuvasını bilmiyorsan, siyah yassı kabloyu elinle takip ederek anakartta nereye takılı olduğunu bulabilirsinGüç kablosunu da aynı şekilde bulabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.