xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 10 Mart 2022 #1 Arkadaşlar HDD tamir videoları izliyorum bazıları yanmış oluyor bir HDD neden yanar? PCB kartı falan neden yanar?
Arkadaşlar HDD tamir videoları izliyorum bazıları yanmış oluyor bir HDD neden yanar? PCB kartı falan neden yanar?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.380 Çözümler 70 Yer Istanbul 10 Mart 2022 #2 xanax32 dedi: Arkadaşlar HDD tamir videoları izliyorum bazıları yanmış oluyor bir HDD neden yanar? PCB kartı falan neden yanar? Genişletmek için tıkla... Voltaj ile ilgili olabilir. Düzensiz elektrik akımı geldiği zaman kart üzerindeki kondansatörler patlıyor olabilir.
xanax32 dedi: Arkadaşlar HDD tamir videoları izliyorum bazıları yanmış oluyor bir HDD neden yanar? PCB kartı falan neden yanar? Genişletmek için tıkla... Voltaj ile ilgili olabilir. Düzensiz elektrik akımı geldiği zaman kart üzerindeki kondansatörler patlıyor olabilir.
akobia1 Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 10 Mart 2022 #3 xanax32 dedi: Arkadaşlar HDD tamir videoları izliyorum bazıları yanmış oluyor bir HDD neden yanar? PCB kartı falan neden yanar? Genişletmek için tıkla... Kötü bir HDD ise çok çalıştığından ısınıp yanabilir ya da voltaj değerleri ile oynamışlarsa o da yapmış olabilir. HDD olarak WD, Seagate gibi ürünlerde böyle şeyler görmedim ama dandik markalarda olabilir.
xanax32 dedi: Arkadaşlar HDD tamir videoları izliyorum bazıları yanmış oluyor bir HDD neden yanar? PCB kartı falan neden yanar? Genişletmek için tıkla... Kötü bir HDD ise çok çalıştığından ısınıp yanabilir ya da voltaj değerleri ile oynamışlarsa o da yapmış olabilir. HDD olarak WD, Seagate gibi ürünlerde böyle şeyler görmedim ama dandik markalarda olabilir.