HDD ömrü kısa sürede tükendi

omeyyu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar HDD'yi alalı daha 1 yıl olmadı ve kasadan hiç çıkmadı hasar darbe de görmedi. Ancak sağlık durumu 18 olmuş ve bunun daha dün farkına vardım. Hiç mavi ekran veya yavaşlama olmadı. Ancak çok nadir de olsa ses çıkardığı oldu. Neden bu kadar kısa sürede ömrünü tamamladı ?Arkadaşar HDD bu.

1595758189063.png

Arkadaşlar HDD'yi alalı daha 1 yıl olmadı ve kasadan hiç çıkmadı hasar darbe de görmedi. Ancak sağlık durumu 18 olmuş ve bunun daha dün farkına vardım. Hiç mavi ekran veya yavaşlama olmadı. Ancak çok nadir de olsa ses çıkardığı oldu. Neden bu kadar kısa sürede ömrünü tamamladı ?Arkadaşar HDD bu.

Eki Görüntüle 624323
Diski alalı daha 1 yıl olmadıysa bu disk nasıl aralıksız +200 gün çalıştı ? Bilgisayarı 7/24 açık mı bırakıyorsunuz ?

Gerçi 2039 defa da açma kapama işlemi yapılmış gözüküyor. Bence ya o diski ikinci el verdiler ya da 7/24 cihazı kullanıp kapatıp açtınız. Ben daha 3 senede diski onun yarısı kadar kullanmadım 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı