Selam:
Arkadaşlar benim HDD gerçekten çok yavaşladı. Babamı ikna edebilsem SSD aldıracağım ama baba işte. Hani bilgisayar çalışıyor ya diyor ben bu HDD'nin ömrünü azaltacak bir şey yapabilir miyim? PC 6 dakikada açılıyor, HDD artık yaşayan bir ölü. Eki Görüntüle 689593
Bu sene bursluluk sınavını kazandım maaş Ocak'da yatacakmış. Ben babama fazlasıyla öderim parayı yeter ki HDD değişsin. EBA'da bile durduruldu hatası alıyor gerisini siz düşünün.
İyi olmuş siz canınızı kurtardınız da benim HDD artık sadece yaşayan bir ölü. Kurtulmazsam zaten kötü bir sabaha uyanmış olacağım. Bozuluduğunda bende galiba 850 Evo ile değişeceğim. Gittiğimiz bilgisayarcıda camlı dolapta 850 Evo SSD vardı. Neyse size geçmiş olsun.