Merhaba sadece resim ve videolarımı atacağım bir harddisk arıyorum(dosyalarımın tamamı 32 GB ) flash bellek misali fakat bazı sorularım var.
Sadece tak çıkar depolama yapacağım için güncel olarak kullanmayacağım için önbellek önemli mi ya da RPM önemli mi?
Fiyat performans ürünler önerir misiniz teşekkürler.
SATA 3 (söylemeyi unutmuşum unutmuşum)
WD 1TB Elements Siyah USB 3.0 2,5 (WDBUZG0010BBK-WESN) Taşınabilir Disk fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Geçen gün bu ürünü aldım. Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk ST2000DM008 Fiyatı ilk defa HDD montajı ve kurulumu yaptığım için biraz sıkıntılı oldu bu süreç benim için ama sonunda hallettim. Performans olarak 230 yazma 232 okuma hızı var hem RPM hemde önbellek tarafında gayet iyi
SanDisk Ultra Flair SDCZ73-064G-G46 64 GB USB 3.0 Flash Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Merhaba sadece resim ve videolarımı atacağım bir harddisk arıyorum(dosyalarımın tamamı 32 GB ) flash bellek misali fakat bazı sorularım var.
Sadece tak çıkar depolama yapacağım için güncel olarak kullanmayacağım için önbellek önemli mi ya da RPM önemli mi?
Fiyat performans ürünler önerir misiniz teşekkürler.
SATA 3 (söylemeyi unutmuşum unutmuşum)