Konuda bütçe yok, sıkıntı olmaz arkadaş için.Para farkı?
Konuda bütçe yok, sıkıntı olmaz arkadaş için.Para farkı?
Bütçe belirtilmemiş.Para farkı?
Bence HDD için Blue modeli iş görecektir. SSD olsa hak verirdim, bütçe verilmemesi ayrı bir ironi.Konuda bütçe yok, sıkıntı olmaz arkadaş için.
Black serisi WD markasının en üstün modelidir ve Green ile Blue'dan daha hızlıdır. Bad Sector gibi hataları verme olasılığı da diğerlerine göre daha düşüktür.Bence HDD için Blue modeli iş görecektir. SSD olsa hak verirdim, bütçe verilmemesi ayrı bir ironi.
Ben de biliyorum ama Blue serisi ile arasında fiyat farkı az değil, Blue ile sorun yaşayan da görmedim daha. 550 TL farka değecek mi tartışılır bence.Black serisi WD markasının en üstün modelidir ve Green ile Blue'dan daha hızlıdır. Bad Sector gibi hataları verme olasılığı da diğerlerine göre daha düşüktür.
550 TL farka değecek. Arkadaş bütçe belirtmediğine göre ucuza kaçmaya gerek yok.Ben de biliyorum ama Blue serisi ile arasında fiyat farkı az değil, Blue ile sorun yaşayan da görmedim daha. 550 TL farka değecek mi tartışılır bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.