HDD önerisi

Bütçe
180
Merhabalar bir HDD satın almayı düşünüyorum 500 GB ya da 320 GB gayet yeterli olacak gibi duruyor. 180 TL altında olursa çok da muhteşem olur gibi baktığım birkaç ürün var beğendiğim ürün.

Tavsiyeniz varsa iletmekten çekinmeyin lütfen :)

Kötü. Yerine WD Blue, Black veya Toshiba P300 tavsiye ederim ve en az 1TB'lik HDD öneririm nedeni güncel koşullarda 1TB altı modeller ürteilmediği için çoğu yenilenmiş üründür.

Merhabalar bir HDD satın almayı düşünüyorum 500 GB ya da 320 GB gayet yeterli olacak gibi duruyor. 180 TL altında olursa çok da muhteşem olur gibi baktığım birkaç ürün var beğendiğim ürün.

Tavsiyeniz varsa iletmekten çekinmeyin lütfen :)
Sanırsam masaüstü disk arıyorsunuz. Bu ürünün fiyatı çok uygun, sanırım refurbished denilen 2. el ürün bu. Yani kullanılmış olduğunu tahmin ediyorum.

Kötü. Yerine WD Blue, Black veya Toshiba P300 tavsiye ederim ve en az 1TB'lik HDD öneririm nedeni güncel koşullarda 1TB altı modeller ürteilmediği için çoğu yenilenmiş üründür.

Kusura bakmayın yardımcı olmaya çalışıyorsunuz anlıyorum fakat çoğu zaman yapılan şu işte şu kadar koyup şunu alın mevzusuna dönüyor verebileceğim maksimum para bu buna göre iyi midir kötü müdür diye soruyorum sadece önerdiğiniz ürünler pahalı ürünler zaten bütçem olsa tabii ki de sizin söylediğiniz modellere markalar yöneleceğim...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı