Arkadaşlar elimde NVMe ve SATA SSD olmasına rağmen depolamayı harici HDD'den yapıyorum bana sabit harddisk önerisi yapabilir misiniz? 64MB ile 32MB cache belleği çok fark ediyor mu? İndirimlerde bulunan vs. varsa daha iyi olur, teşekkürler.
2.5 inç mi 3.5 inç mi? Ayrıca cache değerleri performansı etkiliyor diye biliyorum, yani eğer bütçeniz yoksa 32mb cache tercih edebilirsiniz. Ayrıca kaç TB olmasını istiyorsunuz ?
2.5 inç mi 3.5 inç mi? Ayrıca cache değerleri performansı etkiliyor diye biliyorum, yani eğer bütçeniz yoksa 32mb cache tercih edebilirsiniz. Ayrıca kaç TB olmasını istiyorsunuz ?
Kasaya takacağım yani farketmez kaç inch olduğu ama 3.5 inch klasik harddisk arıyorum. Ucuz indirime girmiş olabilir diye belirtmedim hafızayı ama muhtemelen 1TB bana yeter.
HDD'yi zaten ikinci plana atacağınız için bahsettiğiniz iki modelden hangisi uygunsa onu almanızı öneririm. İkisi de 7200RPM zaten aralarında pek fark olacağını sanmam fakat WD 1TB Blue kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim.
HDD'yi zaten ikinci plana atacağınız için bahsettiğiniz iki modelden hangisi uygunsa onu almanızı öneririm. İkisi de 7200RPM zaten aralarında pek fark olacağını sanmam fakat WD 1TB Blue kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim.