HDD Okuma ve Silme Sorunu

berkan010

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, 160 GB'lık hardisik'imde sorunlar var. Mesela dosya kopyalayabiliyorum veya o hardisk üzerine oyun kurabiliyorum ama kaldıramıyorum. HD Tune ile bad sector tarayayim dedim program yanıt vermiyor oluyor. Bilgisayarıma girdiğimde HDD gözükmüyor yani HDD adı var. Yeni Birim ( G: ) var ama altında kaç GB boş kaç GB dolu onu yazmıyor. Dosya klasör silerken takılıyor o harddisk içine girip bir klasöre girdim mi geri geldim mi gelmiyor, takılıyor. Ekran beyazlaşıyor. Bu neden kaynaklı olabilir? Virüs mü yoksa bad sector mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HD Tune ile Benchmark yapmayı deneyin ve Health kısmını ekran görüntüsü olarak buraya atın.

Kusura bakmayın, cezadan dolayı yazamadım. Hd tune ile Benchmark yaptım sonuçları resimde ama Healt kısmına tıkladığımda birşey gelmiyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 252
Son düzenleme:
Benchmark'ın sonunda sıfıra kadar düşmesi HDD'nin iyi olmadığını gösteriyor. Muhtemelen bad sector vardır.Taşıma ve kopyalama işlemlerinde de sıkıntı çıkarıyorsa okuma yazma kafası bozulmuş olabilir. HDD'ler bozulduğu zaman tamir olmaz. Kurtarabildiğinizi kurtarın ve HDD'ye elveda deyin.

Eyvallah, teşekkürler yeni bi hdd almanın zamanı gelmişti zaten

Bilgisayarı formatladim sorun halloldu virüs kaynaklıymış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…