HDD okuma yapmıyor

kadir can

Centipat
Merhaba, artık sinirlerimi bozan sorunum şu.
Sıfır aldığım HDD'ler bir zaman sonra hata veriyor, okuma yapmıyor. İçine birkaç oyun kuruyorum ama bir zaman sonra harddiskten okuma yapmıyor bilgisayarım donuyor. Kurdugum oyun açılmıyor, dosyaların boyunu görmüyorum hatta D diskine girdiğim de sürekli hata alıyorum. Bu 3. Sıfır harddisk hepsi de Seagate harddiskleri. İlk taktığımda HDD olduğunu düşünmüştüm iade ettim ama bu 3. HDD ve hepsinde aynı hatayla karsılasıyorum artık bıktım. Monster yetkili servisini aradım o HDD'ler depolama amaçlı diyor. Oyun vb okuma için uygun olmağını söylediler ama şu an içine girip var olan müziği bile oynatmıyor. Sistemim bir de SSD üzerinde kurulu. Sorunların HDD'lerde olmadığını düşünüyorum artık.

Monster Abra A5 v15.1
i5 9. Nesil
8 GB üzerinde geldi + 8 kendim alıp taktım 16 GB RAM
4 GB GTX1650 ekran kartı
256 GB SSD

Birkaç gün önce benimde HDD bozuldu. Mekanik oldukları için çok nazikler. Bu bozulan 2.ci HDD ve sanırım artık HDD kullanmama kararı aldım. Markaları WesternDigital'dı.

Monster sağlam saçmalamış, görev seçen HDD mi olur. Direk servise gönderin uğraşsın haysiyetsizler. Artık nefret geldi gamsız personeller yüzünden son kullanıcının mağduriyetinden, gerçi alkol de aldım onun etkisi de olabilir, şu an herşeye tavım

Ben de yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Ürünü alırken üzerine özelleştirme olarak seagate hdd takıyorlar ve en çok kullanılan bir marka olarak seagate aldım ama 3 HDD de aynı hatayı vermesi normal değil bence.
Bence de saçmalıyorlar. Bu zamana kadar daha kötü hdd kullanıp oyunlar oynadım böyle bir sorun yaşamadım.
Birkaç gün önce benimde HDD bozuldu. Mekanik oldukları için çok nazikler. Bu bozulan 2.ci HDD ve sanırım artık HDD kullanmama kararı aldım. Markaları WesternDigital'dı.
Hocam bu kadar nazik olamazlar ya sıfır ürünler daha hiç kullanılmamış sağlığına saatine baktım. 3. HDD bu ve hepsi aynı veriyor bir türlü çözemedik bıktım cidden

hocam, daha yeni attım. SSD üzerine kurulu sistem. tek yaptığım oyun indirip aldığım HDD kuruyorum. müzikleri ve resimleri oraya attım. ama şu an hiçbiri açılmıyor. içine giriyorum D diskinin dosyalar gözüküyor ama boyutları KB MB olarak tam boyutlarını vermiyor. SSD üzerine kurduğum uygulamalırın tepkileri de yavaşladı hata veriyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-04-19 at 16.36.01.jpeg
    202,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…