Ladenn Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 3060 Ti 16GB Ram 180hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #1 Merhaba PC de 1TB'lik HDD mevcut yanına 250GB SSD ya da 500GB SSD almak istiyorum. PC'nin performansını nasıl etkiler?
Merhaba PC de 1TB'lik HDD mevcut yanına 250GB SSD ya da 500GB SSD almak istiyorum. PC'nin performansını nasıl etkiler?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.606 Makaleler 5 Çözümler 36 12 Haziran 2024 #2 Windows'u SSD'ye taşırsan veya kurarsan etkilenir hemde aşırı.
Dusb Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 649 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 Ladenn dedi: Merhaba PC de 1TB'lik HDD mevcut yanına 250GB SSD ya da 500GB SSD almak istiyorum. PC'nin performansını nasıl etkiler? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini kurduğun takdirde gözle görülür şekilde performansını etkileyecektir.
Ladenn dedi: Merhaba PC de 1TB'lik HDD mevcut yanına 250GB SSD ya da 500GB SSD almak istiyorum. PC'nin performansını nasıl etkiler? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini kurduğun takdirde gözle görülür şekilde performansını etkileyecektir.
Ladenn Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 3060 Ti 16GB Ram 180hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #4 Ne yapayım PC formatlayip SSD'ye mi kurayım yeniden.
Dusb Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 649 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #5 Ladenn dedi: Ne yapayım PC formatlayip SSD'ye mi kurayım yeniden. Genişletmek için tıkla... Tabii ki HDD oyun depolamak için kullanırsın. SSD varken HDD'de windows olmaz.
Ladenn dedi: Ne yapayım PC formatlayip SSD'ye mi kurayım yeniden. Genişletmek için tıkla... Tabii ki HDD oyun depolamak için kullanırsın. SSD varken HDD'de windows olmaz.
BurakKcbey Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 262 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP Laptop 15 -bs1xx Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #6 Ladenn dedi: Ne yapayım PC formatlayip SSD'ye mi kurayım yeniden. Genişletmek için tıkla... evet ama uğraşmak istemiyorsan taşıma programlarıyla taşıyabilirsin
Ladenn dedi: Ne yapayım PC formatlayip SSD'ye mi kurayım yeniden. Genişletmek için tıkla... evet ama uğraşmak istemiyorsan taşıma programlarıyla taşıyabilirsin
Ladenn Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 3060 Ti 16GB Ram 180hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #7 Tamamdır teşekkür ederim bir de SSD'ye oyun kurmak oyun performansını etkiler mi ve hangi marka SSD önerir siniz.
Tamamdır teşekkür ederim bir de SSD'ye oyun kurmak oyun performansını etkiler mi ve hangi marka SSD önerir siniz.
BurakKcbey Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 262 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP Laptop 15 -bs1xx Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #8 Dusb dedi: Tabii ki HDD oyun depolamak için kullanırsın. SSD varken HDD'de Windows olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet Windows'ta yavaş ama oyunda iş görüyor. Ladenn dedi: Tamamdır teşekkür ederim bir de SSD'ye oyun kurmak oyun performansını etkiler mi ve hangi marka SSD önerir siniz. Genişletmek için tıkla... Ucuzlar da iş görür ama kaliteli istiyorsan Kingston, WD, Samsung tercih edebilirsin.
Dusb dedi: Tabii ki HDD oyun depolamak için kullanırsın. SSD varken HDD'de Windows olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet Windows'ta yavaş ama oyunda iş görüyor. Ladenn dedi: Tamamdır teşekkür ederim bir de SSD'ye oyun kurmak oyun performansını etkiler mi ve hangi marka SSD önerir siniz. Genişletmek için tıkla... Ucuzlar da iş görür ama kaliteli istiyorsan Kingston, WD, Samsung tercih edebilirsin.
Ladenn Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 3060 Ti 16GB Ram 180hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #9 Tamamdır teşekkürler yardım için.
Dusb Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 649 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #10 Ladenn dedi: Tamamdır teşekkür ederim bir de SSD'ye oyun kurmak oyun performansını etkiler mi ve hangi marka SSD önerir siniz. Genişletmek için tıkla... Oyuna göre değişir mesela starfield oynarsan oyun performansını aşırı etkiler.
Ladenn dedi: Tamamdır teşekkür ederim bir de SSD'ye oyun kurmak oyun performansını etkiler mi ve hangi marka SSD önerir siniz. Genişletmek için tıkla... Oyuna göre değişir mesela starfield oynarsan oyun performansını aşırı etkiler.