HDD Olmadan SSD Kullanmak

Halil Toprak

Hectopat
Merhaba herkese iyi forumlar. 1 saat önce konu açmıştım ama bu konunun, benim açtığım konudan farklı olduğunu düşündüm. Aklıma bir soru takıldı. HDD kullanmadan, sadece SSD kullansak performans açısı iyi olur mu?

Pek fazla dosya yükleyen birisi değilim. Toplam 2 - 3 tane oyun yükleyeceğim. Gerisi hepsi bilgisayar ile olan önemli dosyalar. Sadece SSD kullansam HDD yerine, sonra Hdd alırım.

Yoksa ilk HDD sonra SSD mi? Kafa karışıklığına sorun açtıysam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun sistemlerinde hala hdd eklenmesinin nedeni maliyeti ucuz ve yüksek depolama alanı olmasıdır.

Ben sistemimi toplarken zaten 1 tb yedek hard diskim olduğu için hdd almadım. 240 gb boyutunda tek ssd kullanmak tabiki daha iyi olur senin için. Tabi çok dosya yedekleyen biriysen hdd alman gerekecek.

120Gb bana yeter diyorsan tabiki SSD al. Hesabını yap, oyunların kapladığı alanı (20Gb), işletim sistemi (20Gb), özel alanını topla denk geliyorsa HDD'ye hiç bulaşma. SSD konforunu yaşa.

Merhaba herkese iyi forumlar. 1 saat önce konu açmıştım ama bu konunun, benim açtığım konudan farklı olduğunu düşündüm. Aklıma bir soru takıldı. HDD kullanmadan, sadece SSD kullansak performans açısı iyi olur mu?

Pek fazla dosya yükleyen birisi değilim. Toplam 2 - 3 tane oyun yükleyeceğim. Gerisi hepsi bilgisayar ile olan önemli dosyalar. Sadece SSD kullansam HDD yerine, sonra Hdd alırım.

Yoksa ilk HDD sonra SSD mi? Kafa karışıklığına sorun açtıysam kusura bakmayın.
Kardeş ben 700 GB SSD aldım çok güzel oluyor her şey hızlı ama 1000 TL falan ediyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı