HDD oyunları görmüyor

Grizliess

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Ben yanlışlıkla PC açıkken HDD'nin kablosunu çıkarttım. HDD'ye yüklü olan oyunlar şimdi sanki hiç yüklü değilmiş gibi açılmıyor ama harddiskin içinde gözüküyor dosyaları. Fotoğrafta size gösterdim yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-01-23 000039.png
    988,2 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:

Kısayol dosyaları bozulmuş.
Kısayolların çalışmaması HDD'nin içinde oyun yok anlamına gelmiyor. Oyunların kurulu oldukları diskten masaüstüne yine kısayol atarsan düzelir.

Kısayol dosyaları bozulmuş.
Kısayolların çalışmaması HDD'nin içinde oyun yok anlamına gelmiyor. Oyunların kurulu oldukları diskten masaüstüne yine kısayol atarsan düzelir.
Sanmıyorum mesela origine giriyorum bf4 için oradan başlatmaya çalışıyorum orada tekrar indir diyor aynı şey epic games oyunları içinde geçerli.

Sanmıyorum mesela Origin'e giriyorum BF4 için oradan başlatmaya çalışıyorum orada tekrar indir diyor aynı şey Epic Games oyunları içinde geçerli.

Attığın fotoğraftaki sorun kısayol dosyalarının bozulması. Bunun için yeniden kısayol yaparak düzeltebilirsin.
Oyunları kurulum dosyalarının içinden çalıştırmayı dene.
Eğer olmazsa oyun kütüphanelerini yeniden oluşturur çalıştırırsın.

Buyrun böyle diyor oyunu dosyasından açtığımda.
Tekrar paylaştım fotoğraf ne yapmalıyım ?
Bütün Problemleri hallettim teşekkürler ilginiz için.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-01-23 010149.png
    661,6 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…