salih berke Hectopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 83 Çözümler 1 19 Mayıs 2020 #1 Resimde gördüğünüz gibi HDD parametre hatalı hatasını veriyor. HDD'yi takınca PC yavaşlıyor biçimlendiremiyorum. Böyle görünüyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (6).png 74,7 KB · Görüntüleme: 81 Ekran Görüntüsü (7).png 43 KB · Görüntüleme: 81 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
Resimde gördüğünüz gibi HDD parametre hatalı hatasını veriyor. HDD'yi takınca PC yavaşlıyor biçimlendiremiyorum. Böyle görünüyor.
Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.217 Çözümler 6 Yer İstanbul 19 Mayıs 2020 #2 HDD Bozuk olabilir
salih berke Hectopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 83 Çözümler 1 19 Mayıs 2020 #3 Mctavish dedi: HDD bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Bozuk olsa hiç görmez. RAW olark görüyor.
Mctavish dedi: HDD bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Bozuk olsa hiç görmez. RAW olark görüyor.
Yusuf Koçoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 1.343 Çözümler 9 Yer Karamürsel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2020 #4 salih berke dedi: Resimde gördüğünüz gibi HDD parametre hatalı hatasını veriyor. HDD'yi takınca PC yavaşlıyor biçimlendiremiyorum. Böyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Direk bozuk dememiz doğru olmaz. SATA kablolarını kontrol edin, başka bir porta HDD'yi bağlayın.HD Tune kullanarak.Hdd hatalarını kontrol edin. Bakalım ne çıkacak.
salih berke dedi: Resimde gördüğünüz gibi HDD parametre hatalı hatasını veriyor. HDD'yi takınca PC yavaşlıyor biçimlendiremiyorum. Böyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Direk bozuk dememiz doğru olmaz. SATA kablolarını kontrol edin, başka bir porta HDD'yi bağlayın.HD Tune kullanarak.Hdd hatalarını kontrol edin. Bakalım ne çıkacak.