HDD PC'yi açtırtmıyor

hacışakir34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım 1TB WD marka HDD'yi, Windows'un SSD de kurulu olduğu PC'me bağladım ve disk yöneticisinden tanıttım. Bir iki saat sonra PC'yi kapattım ve tekrar açtığımda BIOS ekranında dönen toplardan ileriye gidemedim, HDD yeni olduğu için acaba ondan mıdır? Diye HDD'yi çıkartıp PC'yi açtığımda PC açıldı. Şöyle bir sorum var bu HDD bozuk mu? Eğer bozuksa neden 2 saat sorunsuz çalıştı? Ya da sizce ben mi bir şeyleri beceremedim?

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorunu bende yaşadım ssd olan kasama depolama için toshiba 3tb harddisk aldım bi süre sonra pcye virüs girmiş gibi oldu sonra bilgisayar açılma ekranında takılıp kaldı açılmıyordu
sonra sata kablosunu değiştirince düzeldi

aynı sorunu bende yaşadım ssd olan kasama depolama için toshiba 3tb harddisk aldım bi süre sonra pcye virüs girmiş gibi oldu sonra bilgisayar açılma ekranında takılıp kaldı açılmıyordu
sonra sata kablosunu değiştirince düzeldi
SATA kablosunu değiştirmeniz gerek, yoksa başka yolu yok.
hocalarım teşekkürler SATA kablosu alıp deniyecem en kısa zamanda. Almışken iyisini almak için soruyorum SATA kablolarında kalite farkı var mı?

hocalarım teşekkürler SATA kablosu alıp deniyecem en kısa zamanda. Almışken iyisini almak için soruyorum SATA kablolarında kalite farkı var mı?
olduğunu pek sanmıyorum varsada o kadar ahım şahım bi fark yoktur bence ben eski sata kablomu takmıştım bi sıkıntıda çıkmadı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı