H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 14 Nisan 2022 #1 Dün arkadaşım bana 500 GB HDD verdi fakat bilgisayarı çok dondurdu. Ben de testi yaptım, 25 dk sürdü. Değerler nasıl? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 21,7 KB · Görüntüleme: 59
Dün arkadaşım bana 500 GB HDD verdi fakat bilgisayarı çok dondurdu. Ben de testi yaptım, 25 dk sürdü. Değerler nasıl?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.868 Çözümler 244 14 Nisan 2022 #2 Hokkabaz Gibiyim dedi: Dün arkadaşım bana 500 GB HDD verdi fakat bilgisayarı çok dondurdu. Ben de testi yaptım, 25 dk sürdü. Değerler nasıl? Genişletmek için tıkla... Mezarlıktaki diski kullanıyorsunuz şu an hocam değer falan kalmamış.
Hokkabaz Gibiyim dedi: Dün arkadaşım bana 500 GB HDD verdi fakat bilgisayarı çok dondurdu. Ben de testi yaptım, 25 dk sürdü. Değerler nasıl? Genişletmek için tıkla... Mezarlıktaki diski kullanıyorsunuz şu an hocam değer falan kalmamış.
Eren Faruk Arabacı Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Düzce Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250u CPU AMD Radeon 520 GPU Gigabyte 240 SATA SSD 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM Windows 11 22H2 OS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2022 #4 Geçmiş olsun. HDD ölmüş.
H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 14 Nisan 2022 #5 kowyas dedi: HDD ölmüş. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara zarar vermiş midir? Hemen söktüm. Dünden beridir takılı.
kowyas dedi: HDD ölmüş. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara zarar vermiş midir? Hemen söktüm. Dünden beridir takılı.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.868 Çözümler 244 14 Nisan 2022 #6 Hokkabaz Gibiyim dedi: Bilgisayara zarar vermiş midir? Hemen söktüm. Dünden beridir takılı. Genişletmek için tıkla... Vermez hocam sökün kaldırın bir şey olmaz.
Hokkabaz Gibiyim dedi: Bilgisayara zarar vermiş midir? Hemen söktüm. Dünden beridir takılı. Genişletmek için tıkla... Vermez hocam sökün kaldırın bir şey olmaz.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.258 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #7 Hokkabaz Gibiyim dedi: Bilgisayara zarar vermiş midir? Hemen söktüm. Dünden beridir takılı. Genişletmek için tıkla... Vermemiştir. Sadece veriler gitti. Hokkabaz Gibiyim dedi: Dün arkadaşım bana 500 GB HDD verdi fakat bilgisayarı çok dondurdu. Ben de testi yaptım, 25 dk sürdü. Değerler nasıl? Genişletmek için tıkla... Size ölü HDD kakalamış.
Hokkabaz Gibiyim dedi: Bilgisayara zarar vermiş midir? Hemen söktüm. Dünden beridir takılı. Genişletmek için tıkla... Vermemiştir. Sadece veriler gitti. Hokkabaz Gibiyim dedi: Dün arkadaşım bana 500 GB HDD verdi fakat bilgisayarı çok dondurdu. Ben de testi yaptım, 25 dk sürdü. Değerler nasıl? Genişletmek için tıkla... Size ölü HDD kakalamış.
K kowyas Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.456 Çözümler 3 14 Nisan 2022 #8 Hokkabaz Gibiyim dedi: Bilgisayara zarar vermiş midir? Hemen söktüm. Dünden beridir takılı. Genişletmek için tıkla... Vermemiştir.
Hokkabaz Gibiyim dedi: Bilgisayara zarar vermiş midir? Hemen söktüm. Dünden beridir takılı. Genişletmek için tıkla... Vermemiştir.
H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 14 Nisan 2022 #9 Max Caulfield dedi: Vermemiştir. Sadece veriler gitti. Size ölü HDD kakalamış. Genişletmek için tıkla... Peki HDD ne olunca bu duruma geliyor?
Max Caulfield dedi: Vermemiştir. Sadece veriler gitti. Size ölü HDD kakalamış. Genişletmek için tıkla... Peki HDD ne olunca bu duruma geliyor?
K kowyas Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.456 Çözümler 3 14 Nisan 2022 #10 Hokkabaz Gibiyim dedi: Peki HDD ne olunca bu duruma geliyor? Genişletmek için tıkla... Elektrik kesilmeleri, biligisayarı yanlış kapatma, direkt fişten çekme ve uzun süreli kullanımlarda olabiliyor.
Hokkabaz Gibiyim dedi: Peki HDD ne olunca bu duruma geliyor? Genişletmek için tıkla... Elektrik kesilmeleri, biligisayarı yanlış kapatma, direkt fişten çekme ve uzun süreli kullanımlarda olabiliyor.