HDD okuma yazma oranı 0. nasıl artırabilirim? Dma açsam zarar verir mi PC'ye? İşlemcim i5 8265U.
HDD okuma yazma oranı 0. nasıl artırabilirim? Dma açsam zarar verir mi PC'ye? İşlemcim i5 8265U.
Hocam alacam sata 3 kloxianın ama biraz daha zamanı var.SSD al bence.
Bu video işinize yarayabilir. HDD'nin dönen parça üzerinde hızlı ve yavaş eriştiği yerler var. Onları ayrı bölüm haline getirip, hızlı yeri kullanıp hızı biraz artırabilirisniz.
Benim HDD'de yavaştı hemen yaptım arkadaşın attığı video ile, saniyede 0.2 MB yazıyordu şu an %30 kullanımda 2.9 MB, bu mükemmel ya. Direkt yap hiç düşünme.
Sağ olun hocam 50 MB yapsam yeter biraz götürsün de.
Hocam tam yapamadım 5 saniyeliğine okuma hızı 20 10 MB'ye kadar çıkıyor sonra sıfırlanıyor tam detaylı anlatabilir misiniz?
Tamamdır hocam.Hocam size söyledikten sonra hızlar tekrar eski haline döndü, biraz bu konuyu araştıracağım belki 1 saat sonra falan yazarım size sizde yaparsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.