HDD Power kablosuz çalışır mı?

d4mann

Hectopat
Bende 2 tane HDD var 1 tanesi 160GB sistem yüklü olan 1 tanede arkadaşım 320GB HDD verdi ben ona sadece SATA kablosu aldım Power kablosu yok bunu sadece anakarta SATA kablosu ile kullanabilir miyim?
Not: Sistem kurmayacagim depolama alanim olacak.

Besleme olmadan çalışmaz. Bu besleme de zaten PSU'dan geliyor.

Hayır hocam. PSU'dan geliyor. Boş yer yoksa çoklayıcı veya dönüştürücü alabilirsiniz. Yoksa gerek yok. Zaten buraya yanlış kablo takamazsınız.

Hayır hocam. PSU'dan geliyor. Boş yer yoksa çoklayıcı veya dönüştürücü alabilirsiniz. Yoksa gerek yok. Zaten buraya yanlış kablo takamazsınız.

Hocam takdığım harddiskde 320GB olanda Windows7 kurulu sistemi açarken hangi sistem başlasın diye sorar mı?
Hocam takdığım harddiskde 320GB olanda Windows7 kurulu sistemi açarken hangi sistem başlasın diye sorar mı?
@Yener K.

Son düzenleme:
Sorabilir de. Sorarsa seçebilirsiniz. Bunda sıkıntı olmaz.
Disk sürekli sizde kalacak mı?

Tamamdır hocam. İşletim sistemini kolayca kaldırabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam. İşletim sistemini kolayca kaldırabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şimdi kasaya takdım yemek yiyorum yemekden sonra deneyecegim.

Hocam takdım çalıştı fakat Windows 10 veya Windows7 seçme gelmedi direk Windows7 başladı.

Hocam takdım çalıştı fakat Windows 10 veya Windows7 seçme gelmedi direk Windows7 başladı.

@Yener K.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam. Videoya göre yapabilirsiniz. İlk olarak varsayılan olarak Windows 10 seçin ve 7'yi kaldırın. Kolay bir işlem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı