S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #1 Hard Disk Sentinel uygulamasında baktığımda değerler şu şekildeydi. Düzeltmek için HDD Regenerator uygulamasına başvurdum. Bu uygulamada da değerler bu şekilde 0 bad sector. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2021
Hard Disk Sentinel uygulamasında baktığımda değerler şu şekildeydi. Düzeltmek için HDD Regenerator uygulamasına başvurdum. Bu uygulamada da değerler bu şekilde 0 bad sector. Ne yapmam gerekiyor?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #2 Diskin o sektörleri kullanıma kapattığını söylemiştim. Bu yüzden görünmüyorlar. Düzeltemezsiniz.
S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #3 Assecreed dedi: Diskin o sektörleri kullanıma kapattığını söylemiştim. Bu yüzden görünmüyorlar. Düzeltemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani şuan diskim sağlıklı mı ?
Assecreed dedi: Diskin o sektörleri kullanıma kapattığını söylemiştim. Bu yüzden görünmüyorlar. Düzeltemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani şuan diskim sağlıklı mı ?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #4 Shiva001 dedi: Yani şu an diskim sağlıklı mı ? Genişletmek için tıkla... Değil. O sektörler kapalı olsa bile.
Shiva001 dedi: Yani şu an diskim sağlıklı mı ? Genişletmek için tıkla... Değil. O sektörler kapalı olsa bile.
S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #5 Assecreed dedi: Değil. O sektörler kapalı olsa bile. Genişletmek için tıkla... Bu diske hiçbir şey yapamaz mıyım ?
Assecreed dedi: Değil. O sektörler kapalı olsa bile. Genişletmek için tıkla... Bu diske hiçbir şey yapamaz mıyım ?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #6 Shiva001 dedi: Bu diske hiçbir şey yapamaz mıyım ? Genişletmek için tıkla... Normal bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz ama ömrü uzun olmaz. 2 hafta önce almışsınız zaten garantiye göndersenize. Niye uğraşıyorsunuz?
Shiva001 dedi: Bu diske hiçbir şey yapamaz mıyım ? Genişletmek için tıkla... Normal bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz ama ömrü uzun olmaz. 2 hafta önce almışsınız zaten garantiye göndersenize. Niye uğraşıyorsunuz?