HDD Regenerator ile tüm bad sectorlerin düzelmesi

Şey sorabilir miyim bu smart verileri ne işe yarıyor ? Sıfırlanmasının bana yararı/zararı var mıdır ?

Şey sorabilir miyim bu SMART verileri ne işe yarıyor?
Diskin durumunu görebilmemize yarıyor. Mesela çalışma saatini ve yazılan veri miktarı gibi. Sizin disk 23 bin saat çalışmış ama şimdi 5 saat olmuş. Yani sıfırlanmış. Siz bu diski satsanız 2 yıl kullanıldığını anlaması çok zor.
Sıfırlanmasının bana yararı/zararı var mıdır?
Yararı yok ama sizin için bir zararı da olmadı.

Son düzenleme:

Galiba yine başa döndük. Oyun indirdim giremeyince fark ettim. İçini açıp yapabileceğim bir şey var mı benim buna?

Dosya Ekleri

• 1622116449230.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 26
Galiba yine başa döndük. Oyun indirdim giremeyince fark ettim. İçini açıp yapabileceğim bir şey var mı benim buna?
Yok gibi gözüküyor. İçini açarsanız çöp olma ihtimali var. Disk yönetiminden diski 100GB bölüp diğer kısma oyunu kurup açmayı deneyebilirsiniz.

Yarın bir gün yine patlak verebilir demiştim. O HDD artık çöp olmuş yenisini almalısın.

Ben yıllar önce WD 1 TB harddiskime yapmıştım bu işlemi, rahat 5 yıldan fazla olmuştur sağlığı da iyi görünüyor sorunsuz çalışıyor o zamandan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…