Harddiskimde bad sector vardı. Scan and repair dedim fakat program %5'de hata verip kapandı. O andan itibaren harddisk gözükmemeye başladı. Harddiski nasıl düzeltebilirim ?
RAW formatına dönmüştür. CMD yi yönetici olarak çalıştırıp, chkdsk D: (D: yazdığım yere siz görünmeyen diskinizin harfini girin) /f /r komutunu girin ve işlemin bitmesini bekleyin.
RAW formatına dönmüştür. CMD yi yönetici olarak çalıştırıp, chkdsk D: (D: yazdığım yere siz görünmeyen diskinizin harfini girin) /f /r komutunu girin ve işlemin bitmesini bekleyin.
Kardeşim bak ben seni yakından takip ediyorum. İnsanlara yardım etmek istiyorsun bu yüzden seviyorum seni yanlış anlama. Konuştuğun ibareler hep kesinlik ifadesi taşıyor. Böyle yaparak yardımcı olamıyorsun. Görünmeyen diskin harfi olmaz olsa bile manuel olarak gizlenmiştir yani kullanıcı tarafından böyle bir şey de olmadığı için. Disk yöneticisi programlar ile kontrol edebilir ancak.
Bu görünmeyen disk Windows'un kurulu olduğu disk mi? Windows'a giriş yapabiliyor musunuz? Eğer yapabiliyorsanız Minitool Partition programıyla diskin durumu görülebilir belki.
Bu görünmeyen disk Windows'un kurulu olduğu disk mi? Windows'a giriş yapabiliyor musunuz? Eğer yapabiliyorsanız Minitool Partition programıyla diskin durumu görülebilir belki.
O zaman bu programı kurup diskin durumuna bir bakın. Veriler için veri kurtarma gerekebilir. Yanılmıyorsam diskin tamamı ya da bir bölümü raw haldeyse, programda "unallocated" gibi bir ifade oluyor o bölüm için.