HDD Regenerator işlem yaptıktan sonra HDD kayboldu

Makaleler
2
Harddiskimde bad sector vardı. Scan and repair dedim fakat program %5'de hata verip kapandı. O andan itibaren harddisk gözükmemeye başladı. Harddiski nasıl düzeltebilirim ?

RAW formatına dönmüştür. CMD yi yönetici olarak çalıştırıp, chkdsk D: (D: yazdığım yere siz görünmeyen diskinizin harfini girin) /f /r komutunu girin ve işlemin bitmesini bekleyin.
Görünmeyen diskin harfinin nasıl olmasını bekliyorsun kardeşim?

Disk yönetiminden kontrol edebilir. Yoksa RAW olmuştur, veri kurtarma yazılımları devreye girecek çok önemli veriler varsa.
Kardeşim bak ben seni yakından takip ediyorum. İnsanlara yardım etmek istiyorsun bu yüzden seviyorum seni yanlış anlama. Konuştuğun ibareler hep kesinlik ifadesi taşıyor. Böyle yaparak yardımcı olamıyorsun. Görünmeyen diskin harfi olmaz olsa bile manuel olarak gizlenmiştir yani kullanıcı tarafından böyle bir şey de olmadığı için. Disk yöneticisi programlar ile kontrol edebilir ancak.

O zaman bu programı kurup diskin durumuna bir bakın. Veriler için veri kurtarma gerekebilir. Yanılmıyorsam diskin tamamı ya da bir bölümü raw haldeyse, programda "unallocated" gibi bir ifade oluyor o bölüm için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…