Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 12 Eylül 2020 #1 Attığım görselde de gördüğünüz üzere böyle bir hata veriyor nasıl çözerim? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı2.PNG 7,1 KB · Görüntüleme: 216
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.937 Makaleler 26 Çözümler 518 12 Eylül 2020 #2 Bad sector hatalarının bazılarını Windows üstünde tamir edemezmiş. Programı USB'den Boot edip aracı öyle çalıştırmanız gerek.
Bad sector hatalarının bazılarını Windows üstünde tamir edemezmiş. Programı USB'den Boot edip aracı öyle çalıştırmanız gerek.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #3 Windows üzerinden bozuk sektörleri tamir edemezsin diyor. HDD regeneratör ü flaş belleğe attıksan sonra çalıştırın diyor. HDD de sorun mu var?
Windows üzerinden bozuk sektörleri tamir edemezsin diyor. HDD regeneratör ü flaş belleğe attıksan sonra çalıştırın diyor. HDD de sorun mu var?
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 12 Eylül 2020 #4 Assecreed dedi: Windows üzerinden bozuk sektörleri tamir edemezsin diyor. HDD regeneratör ü flaş belleğe attıksan sonra çalıştırın diyor. HDD de sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Bir tane bad sector göründü onu çözmek için programı kullanıyordum bu hatayı aldım.
Assecreed dedi: Windows üzerinden bozuk sektörleri tamir edemezsin diyor. HDD regeneratör ü flaş belleğe attıksan sonra çalıştırın diyor. HDD de sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Bir tane bad sector göründü onu çözmek için programı kullanıyordum bu hatayı aldım.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #5 SMART yerinin resmini atar mısınız? İşleme devam edebilirsin ama tavsiye edilmez diyor.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 12 Eylül 2020 #6 Assecreed dedi: SMART yerinin resmini atar mısınız? İşleme devam edebilirsin ama tavsiye edilmez diyor. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 9,3 KB · Görüntüleme: 107
Assecreed dedi: SMART yerinin resmini atar mısınız? İşleme devam edebilirsin ama tavsiye edilmez diyor. Genişletmek için tıkla...
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #7 Peki health sekmesini fotoğrafını paylaşabilir misiniz. 1 sektör o kadar kötü değil.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 12 Eylül 2020 #8 Assecreed dedi: Peki health sekmesini fotoğrafını paylaşabilir misiniz. 1 sektör o kadar kötü değil. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Alıntısı6.PNG 12,2 KB · Görüntüleme: 178
Assecreed dedi: Peki health sekmesini fotoğrafını paylaşabilir misiniz. 1 sektör o kadar kötü değil. Genişletmek için tıkla...
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #9 Aşağını da gösterir misiniz? Diskin mekanik sorunları olabilir Calibration Retry Count genel mekanik sorunlar ile alakalıdır.
Aşağını da gösterir misiniz? Diskin mekanik sorunları olabilir Calibration Retry Count genel mekanik sorunlar ile alakalıdır.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 12 Eylül 2020 #10 Assecreed dedi: Aşağını da gösterir misiniz? Diskin mekanik sorunları olabilir Calibration Retry Count genel mekanik sorunlar ile alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın uğraştırıyorum Dosya Ekleri Ekran Alıntısı7.PNG 5,2 KB · Görüntüleme: 96
Assecreed dedi: Aşağını da gösterir misiniz? Diskin mekanik sorunları olabilir Calibration Retry Count genel mekanik sorunlar ile alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın uğraştırıyorum