HDD Regenerator "some bad sectors cannot be repaired under Windows!" Hatası

4 bozuk olabilecek sektör ve 2075 aygıta yazma hatası var. Ben olsam onarma işlemine devam ederdim onardıktan sonra tekrar paylaşırsın.

Ve ben olsam o diskde ki önemli verilerimi alırdım güvenilir değil benim gözümde. Eğer yazma hataları ve kalibrasyon deneme hataları artıyorsa önemli olmayan verilerini tutabilirsin o diskte.

Ve ben olsam o diskde ki önemli verilerimi alırdım güvenilir değil benim gözümde. Eğer yazma hataları ve kalibrasyon deneme hataları artıyorsa önemli olmayan verilerini tutabilirsin o diskte.
Bilgisayarı sıfırlayalı çok olmuyor. Hiçbir bilgim yok içinde. Bir kaç oyun v.s. Onlarda gözümde çok önemli değil oyun oynamıyorum zaten.

Az önce bu konu çözüldü olarak işaretlenmişti ama şimdi değil. Sorununuz çözülmediği için mi?
Şöyle bir ekran geldi ne yapmalıyım ? Çözüldü işaretlemeyi moderatörler kaldırmıştır. Çözülmeyen bir soruna çözüldü işaretlemek yanlış tabi

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı8.PNG
    9,4 KB · Görüntüleme: 79
Bekleyebilirsin bu sayı yakında sıfırlanabilir artabilir de. Eğer artarsa low level format ya da uzun format atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…