HDD Regenerator yapılan diskte bad sector gözükmesi

formulaz

Hectopat
Daha fazla  
HDD Regenerator kullanarak onardığım program yine bad sector gösteriyor.
Aynı kısımlarda HDD Tune programının bad sector göstermesi normal mi?

@Furkan17TR hocam sizin rehberiniz olduğunu gördüm bu konuda yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bad sectorler yok olmaz ki? Sadece işaretlenir ve o bölge üstünde veri okuması yapılmaz. Böylece crash yemeyi geçici olarak engeller.

Bad sectorler yok olmaz ki? Sadece işaretlenir ve o bölge üstünde veri okuması yapılmaz. Böylece crash yemeyi geçici olarak engeller.

HDD Kutusuna bağlı bir hard disk kullanıyorum. KB Boyutu olan dosyalarda bad sector olan kısımlara denk geldiği için çok yavaşlıyor. 500 GB'lık diskte 3 tane bad sector gözüküyordu. Sanırım o kısmı kırpacağım.

Onun onla alakası olduğunu düşünmüyorum. Sıralı okuma yazma hızları düşüktür.

Onun onla alakası olduğunu düşünmüyorum. Sıralı okuma yazma hızları düşüktür.
Ortalama 100 mb civarı dosya yazıyor büyük dosyalarda. Codegen Şeffaf Kutu Olan 3.0 modeli kullanıyorum acaba problem kutuda olabilir mi?

Ortalama 100 mb civarı dosya yazıyor büyük dosyalarda. Codegen Şeffaf Kutu Olan 3.0 modeli kullanıyorum acaba problem kutuda olabilir mi?
Kutuda olduğunu da düşünmüyorum. Parçalı dosyalarda sıralı okuma yazma hızları devreye girer. Onlar da eğer kaliteli bir disk değilse zaten genelde düşük olur.

Sanırım diskinizin Benchmark sonuçları. Eski bir SATA 2 disk. Normal geldi aldığınız sonuç:

Disk sistem diski değilse ve önemli bir veriniz yoksa HD Tune'de erase kısmında diske sıfır yazmayı deneyebilirsiniz. Sıfır yazınca o sektörler düzelebilir. Diskin hızı içi KB'lık dosyalarda yavaşlama normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…