HDD sadece statik poşetle geldi

Hdd ler çalışmazken kafaları park halinde plastiklerin. İçinde bekler. kolay kolay sıkıntı çıkmaz.
Buna benzer

HDD'ler çalışmazken kafaları park halinde plastiklerin. İçinde bekler. Kolay kolay sıkıntı çıkmaz.
Buna benzer.

Benim sorum böyle kargodaki sarsıntı vs yüzünden sorun çıkar mı?

Toshiba P300'u Technopat incelemesinde kutulu olarak satildigi belirtildigi icin almistim Hepsiburada uzerinden ve baloncuklu posete sarip yollamislardi. Urun sorunsuz calistigi icin iade etmedim ancak cidden can sikici bir durum.

Toshiba P300'u Technopat incelemesinde kutulu olarak satildigi belirtildigi icin almistim Hepsiburada uzerinden ve baloncuklu posete sarip yollamislardi. Urun sorunsuz calistigi icin iade etmedim ancak cidden can sikici bir durum.

Bana gelende hiçbir koruma yoktu balonlu poşet bile.

Güzel kardeşim, o öyle gelmez. Gelmemeli. Onu hemen geri yolluyorsun.
Bir de HDD'in üstünde yenilenmiş olduğu yazıyor ama satış ilanında yazmıyorsa dava falan da açabilirsin. Dolandırmadır bu. Garantisi olsun, olmasın kabul edilebilir bir şey değil. Sıfır depolama birimi kutusunda gelir. Hepsiburada'dan bile alsanız satıcıya dikkat edeceksiniz.

HDD çalıştı arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• 15882493464785032964691546871483.jpg
    3,5 MB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…