E emcet Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #1 Kaspersky diskinizin sağlığı kötü diyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2022
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #2 emcet dedi: Kaspersky diskinizin sağlığı kötü diyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hard Disk Sentinel Professional indirin kurun sonra resim atabilir misiniz ? Orada ne gözükecek ?
emcet dedi: Kaspersky diskinizin sağlığı kötü diyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hard Disk Sentinel Professional indirin kurun sonra resim atabilir misiniz ? Orada ne gözükecek ?
E emcet Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #3 Enes Torun dedi: Hard Disk Sentinel Professional indirin kurun sonra resim atabilir misiniz? Orada ne gözükecek? Genişletmek için tıkla... 94 gün diyor doğru mudur? Dosya Ekleri resim_2022-07-14_215448441.png 61 KB · Görüntüleme: 49
Enes Torun dedi: Hard Disk Sentinel Professional indirin kurun sonra resim atabilir misiniz? Orada ne gözükecek? Genişletmek için tıkla... 94 gün diyor doğru mudur?
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #4 emcet dedi: 94 gün diyor doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Disk ömrünü doldurmuş. Bad sectör olmuş hangi hard disk kaliteli bir hard disk değil galiba.
emcet dedi: 94 gün diyor doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Disk ömrünü doldurmuş. Bad sectör olmuş hangi hard disk kaliteli bir hard disk değil galiba.
E emcet Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #5 Enes Torun dedi: Disk ömrünü doldurmuş. Bad sectör olmuş hangi hard disk kaliteli bir hard disk değil galiba. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki oos1000G yazıyor markasını öğrenemedim bence de kaliteli değil hangi markaları önerirsiniz.
Enes Torun dedi: Disk ömrünü doldurmuş. Bad sectör olmuş hangi hard disk kaliteli bir hard disk değil galiba. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki oos1000G yazıyor markasını öğrenemedim bence de kaliteli değil hangi markaları önerirsiniz.