memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #1 HDD performansı 100% sağlık 9% kritik diyor. Ne yapmalıyım?
KS KS memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #31 Naturezzaa dedi: Kronikli bir SSD Olduğu için tavsiye etmem. Tavsiye ettiklerim Samsung, SanDisk Ultra M.2, Corsair MP510. Genişletmek için tıkla... PC M.2 desteklediğini nereden göreceğiz? Artı 0 Eksi
Naturezzaa dedi: Kronikli bir SSD Olduğu için tavsiye etmem. Tavsiye ettiklerim Samsung, SanDisk Ultra M.2, Corsair MP510. Genişletmek için tıkla... PC M.2 desteklediğini nereden göreceğiz?
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 19 Temmuz 2021 #32 memospasa10 dedi: HDD performansı 100% sağlık 9% kritik diyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde benimde eski HDD'im mavi ekran verdiriyordu sonra baktım sağlık yerlerde. Hemen bir SSD aldım ve mavi ekranlarım bitti çok şükür. Tavsiyem bence yeni bir depolama alın derim. Artı 0 Eksi
memospasa10 dedi: HDD performansı 100% sağlık 9% kritik diyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde benimde eski HDD'im mavi ekran verdiriyordu sonra baktım sağlık yerlerde. Hemen bir SSD aldım ve mavi ekranlarım bitti çok şükür. Tavsiyem bence yeni bir depolama alın derim.
Naturezzaa Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 158 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BT Sistem Uzman Yardımcısı 19 Temmuz 2021 #33 memospasa10 dedi: PC M.2 desteklediğini nereden göreceğiz? Genişletmek için tıkla... Anakartının modelini internete aratıp, oradan özellikler kısmından destekleyip, desteklemediğini görebilirsin. Artı 0 Eksi
memospasa10 dedi: PC M.2 desteklediğini nereden göreceğiz? Genişletmek için tıkla... Anakartının modelini internete aratıp, oradan özellikler kısmından destekleyip, desteklemediğini görebilirsin.