GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.529 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Eylül 2024 #11 Yusuf475 dedi: 1 yıl oldu daha. Hayır, önemli verilerim yok sadece oyunlarım var ve eğer bozulursa bilgisayar çalışır mı? Hiç fark etmemiştim muhtemelen akşam alacağım. Genişletmek için tıkla... 1 sene içinde HDD'yi nasıl öldürmeyi başardın onu anlamadım ama en kısa zamanda değiştir. Yusuf475 dedi: 1 yıl oldu daha. Hayır, önemli verilerim yok sadece oyunlarım var ve eğer bozulursa bilgisayar çalışır mı? Hiç fark etmemiştim muhtemelen akşam alacağım. Genişletmek için tıkla... Bozulursa çalışmaz zaten.
Yusuf475 dedi: 1 yıl oldu daha. Hayır, önemli verilerim yok sadece oyunlarım var ve eğer bozulursa bilgisayar çalışır mı? Hiç fark etmemiştim muhtemelen akşam alacağım. Genişletmek için tıkla... 1 sene içinde HDD'yi nasıl öldürmeyi başardın onu anlamadım ama en kısa zamanda değiştir. Yusuf475 dedi: 1 yıl oldu daha. Hayır, önemli verilerim yok sadece oyunlarım var ve eğer bozulursa bilgisayar çalışır mı? Hiç fark etmemiştim muhtemelen akşam alacağım. Genişletmek için tıkla... Bozulursa çalışmaz zaten.
Yusuf475 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #12 GhostOps dedi: 1 sene içinde HDD'yi nasıl öldürmeyi başardın onu anlamadım ama en kısa zamanda değiştir. Genişletmek için tıkla... Bozuk gelme ihtimali var mı? GhostOps dedi: 1 sene içinde HDD'yi nasıl öldürmeyi başardın onu anlamadım ama en kısa zamanda değiştir. Bozulursa çalışmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla bilgim olmadığı için soruyorum SSD sağlığı iyi ve Windows SSD'ye kurulu bir zarar verir mi hemen değiştirmeli miyim?
GhostOps dedi: 1 sene içinde HDD'yi nasıl öldürmeyi başardın onu anlamadım ama en kısa zamanda değiştir. Genişletmek için tıkla... Bozuk gelme ihtimali var mı? GhostOps dedi: 1 sene içinde HDD'yi nasıl öldürmeyi başardın onu anlamadım ama en kısa zamanda değiştir. Bozulursa çalışmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla bilgim olmadığı için soruyorum SSD sağlığı iyi ve Windows SSD'ye kurulu bir zarar verir mi hemen değiştirmeli miyim?
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.529 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Eylül 2024 #13 Yusuf475 dedi: Bozuk gelme ihtimali var mı? Hocam fazla bilgim olmadığı için soruyorum SSD sağlığı iyi ve Windows SSD'ye kurulu bir zarar verir mi hemen değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hemen değiştir yakında dosyaları okuyamaz hale gelir PC açılmaz.
Yusuf475 dedi: Bozuk gelme ihtimali var mı? Hocam fazla bilgim olmadığı için soruyorum SSD sağlığı iyi ve Windows SSD'ye kurulu bir zarar verir mi hemen değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hemen değiştir yakında dosyaları okuyamaz hale gelir PC açılmaz.
Yusuf475 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #14 GhostOps dedi: Hemen değiştir yakında dosyaları okuyamaz hale gelir PC açılmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
GhostOps dedi: Hemen değiştir yakında dosyaları okuyamaz hale gelir PC açılmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 10 Eylül 2024 #15 GhostOps dedi: Hemen değiştir yakında dosyaları okuyamaz hale gelir PC açılmaz. Genişletmek için tıkla... Hard diskin eğer sistem ile alakası yok ise hiç bir şey olmaz?
GhostOps dedi: Hemen değiştir yakında dosyaları okuyamaz hale gelir PC açılmaz. Genişletmek için tıkla... Hard diskin eğer sistem ile alakası yok ise hiç bir şey olmaz?
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.529 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Eylül 2024 #16 Vınnnn dedi: Hard diskin eğer sistem ile alakası yok ise hiç bir şey olmaz? Genişletmek için tıkla... windows kurulu yazdı
Vınnnn dedi: Hard diskin eğer sistem ile alakası yok ise hiç bir şey olmaz? Genişletmek için tıkla... windows kurulu yazdı
Yusuf475 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #17 GhostOps dedi: Windows kurulu yazdı. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Windows SSD'de kurulu.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.529 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Eylül 2024 #18 Yusuf475 dedi: Hayır hocam Windows SSD'de kurulu. Genişletmek için tıkla... Ozm sorun olmaz SSD ise ama HDD ölürse SSD ile çalışır. Yusuf475 dedi: Hayır hocam Windows SSD'de kurulu. Genişletmek için tıkla... SSD fazla bir depolama olacağını sanmıyorum eski taktik yükleme süresi uzun olanları SSD'ye kur avare uygulamaları HDD'ye: )
Yusuf475 dedi: Hayır hocam Windows SSD'de kurulu. Genişletmek için tıkla... Ozm sorun olmaz SSD ise ama HDD ölürse SSD ile çalışır. Yusuf475 dedi: Hayır hocam Windows SSD'de kurulu. Genişletmek için tıkla... SSD fazla bir depolama olacağını sanmıyorum eski taktik yükleme süresi uzun olanları SSD'ye kur avare uygulamaları HDD'ye: )
Yusuf475 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #19 GhostOps dedi: Ozm sorun olmaz SSD ise ama HDD ölürse SSD ile çalışır. Genişletmek için tıkla... Oh be içim rahatladı
GhostOps dedi: Ozm sorun olmaz SSD ise ama HDD ölürse SSD ile çalışır. Genişletmek için tıkla... Oh be içim rahatladı
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.529 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Eylül 2024 #20 Yusuf475 dedi: Hayır hocam Windows SSD'de kurulu. Genişletmek için tıkla... Yine de HDD'ye ihyacın var almanı öneririm.
Yusuf475 dedi: Hayır hocam Windows SSD'de kurulu. Genişletmek için tıkla... Yine de HDD'ye ihyacın var almanı öneririm.