Çözüldü HDD sağlığı dikkat olan disk oyun için uygun mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deniz1999

Centipat
Daha fazla  
HDD sağlığı dikkatte içinde hiçbir şey yok. Pes vs. indirip oynayacağım sizce ne olur? Bozulursa hemen mi yoksa 1 ay kullanabilir miyim?
Bilgisayara zarar gelmez değil mi?

1744134164102.png

Çözüm
Windows kurulu değil ben hocamdan almıştım arta kalan HDD bilgisayara takılı olduğu için önceden kurulu kalmış hepsini sildim bazıları silinmedi ama.
Oyun vs. oynayacağım oynatır mı açar mı ve bilgisayar arıza yapmaz değil mi?
Bilgisayara zararı olmaz ancak Windows'u ona kurarsanız bir sabah size ölüm marşını dinletebilir diskiniz.
1744134528160.png

Benzer bir diski sadece depolama olarak kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım ama üzerinden oyun çalıştırmak ne kadar sağlıklı oluyor onu bilmiyorum.

Bu HDD'de Windows kurulu mu?

Windows'u bu disk için kullanmadığınız sürece oyunlarınızı koyabilirsiniz, her an arızalanacak gibi durmuyor fakat güvenmemeniz her zaman daha iyi. Normal bir HDD'ye göre daha yavaş çalışacaktır.

Windows kurulu değil ben hocamdan almıştım arta kalan HDD bilgisayara takılı olduğu için önceden kurulu kalmış hepsini sildim bazıları silinmedi ama.

Yapmaz deriz yapar. Yapar deriz yapmaz. Windows kurulu olmayacağı için işletim sistemi çökmez. Ama geri kalan durumlar için birşey diyemem.
Burada güzelce yazmışlar.
Temkinli olmanızda fayda var bence, çok zorlamayacaksanız deneyebilirsiniz ancak ben önermiyorum.

Bilgisayara zararı olmaz ancak Windows'u ona kurarsanız bir sabah size ölüm marşını dinletebilir diskiniz.

Çözüm

Tamamdır teşekkürler sadece oyun için kullanacağım eğer bir gün çalışmaz ise bir HDD daha var onu takarım çok teşekkürler hepinize.

Yapmaz deriz yapar. Yapar deriz yapmaz. Windows kurulu olmayacağı için işletim sistemi çökmez. Ama geri kalan durumlar için bir şey diyemem.
Burada güzelce yazmışlar.

Windows'u bu disk için kullanmadığınız sürece oyunlarınızı koyabilirsiniz, her an arızalanacak gibi durmuyor fakat güvenmemeniz her zaman daha iyi. Normal bir HDD'ye göre daha yavaş çalışacaktır.

Sağlığı iyi olan bir HDD ile değiştirdim sorun çözüldü ama ara sıra ses geliyor normaldir diye düşünüyorum HDD çünkü hepinize teşekkürler tekrardan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı