Bilgisayara zararı olmaz ancak Windows'u ona kurarsanız bir sabah size ölüm marşını dinletebilir diskiniz.Windows kurulu değil ben hocamdan almıştım arta kalan HDD bilgisayara takılı olduğu için önceden kurulu kalmış hepsini sildim bazıları silinmedi ama.
Oyun vs. oynayacağım oynatır mı açar mı ve bilgisayar arıza yapmaz değil mi?
Bu HDD'de Windows kurulu mu?
Windows'u bu disk için kullanmadığınız sürece oyunlarınızı koyabilirsiniz, her an arızalanacak gibi durmuyor fakat güvenmemeniz her zaman daha iyi. Normal bir HDD'ye göre daha yavaş çalışacaktır.
Yapmaz deriz yapar. Yapar deriz yapmaz. Windows kurulu olmayacağı için işletim sistemi çökmez. Ama geri kalan durumlar için birşey diyemem.Windows kurulu değil ben hocamdan almıştım arta kalan HDD bilgisayara takılı olduğu için önceden kurulu kalmış hepsini sildim bazıları silinmedi ama.
Temkinli olmanızda fayda var bence, çok zorlamayacaksanız deneyebilirsiniz ancak ben önermiyorum.
Bilgisayara zararı olmaz ancak Windows'u ona kurarsanız bir sabah size ölüm marşını dinletebilir diskiniz.Windows kurulu değil ben hocamdan almıştım arta kalan HDD bilgisayara takılı olduğu için önceden kurulu kalmış hepsini sildim bazıları silinmedi ama.
Bilgisayara zararı olmaz ancak Windows'u ona kurarsanız bir sabah size ölüm marşını dinletebilir diskiniz.
Bilgisayara zararı olmaz ancak Windows'u ona kurarsanız bir sabah size ölüm marşını dinletebilir diskiniz.
Yapmaz deriz yapar. Yapar deriz yapmaz. Windows kurulu olmayacağı için işletim sistemi çökmez. Ama geri kalan durumlar için bir şey diyemem.
Burada güzelce yazmışlar.
Windows'u bu disk için kullanmadığınız sürece oyunlarınızı koyabilirsiniz, her an arızalanacak gibi durmuyor fakat güvenmemeniz her zaman daha iyi. Normal bir HDD'ye göre daha yavaş çalışacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.