Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 19 Ağustos 2021 #1 CrystalDiskInfo bu uygulamayı indirip HDD sağlığımı kontrol edeyim dedim dikkat yazıyor ne yapmam gerek? Pek anlamıyorum HDD'den 11 yıllık HDD zaten. Buradaki durumda bu. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2021
CrystalDiskInfo bu uygulamayı indirip HDD sağlığımı kontrol edeyim dedim dikkat yazıyor ne yapmam gerek? Pek anlamıyorum HDD'den 11 yıllık HDD zaten. Buradaki durumda bu.
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 19 Ağustos 2021 #2 Eski haline getirmek imkansız olduğu için önemli dosyalarınız başka bir depolama biriminde tutun.
karrahan Femtopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 91 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #3 İnternetten LLF'yi araştırıp yapmayı deneyin. LLF yapmak için asıl sürücünüzün yapmak istediğiniz sürücü olmaması gerekiyor. Ona da dikkat edin.
İnternetten LLF'yi araştırıp yapmayı deneyin. LLF yapmak için asıl sürücünüzün yapmak istediğiniz sürücü olmaması gerekiyor. Ona da dikkat edin.
Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 19 Ağustos 2021 #4 3522 dedi: Eski haline getirmek imkansız olduğu için önemli dosyalarınız başka bir depolama biriminde tutun. Genişletmek için tıkla... Yeni HDD alacağız o zaman. Önerdiğiniz sessiz çalışan HDD var mı 320 veya 500 GB.
3522 dedi: Eski haline getirmek imkansız olduğu için önemli dosyalarınız başka bir depolama biriminde tutun. Genişletmek için tıkla... Yeni HDD alacağız o zaman. Önerdiğiniz sessiz çalışan HDD var mı 320 veya 500 GB.
AquariusSs Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #5 Dostum seninde dediğin gibi 11 yıllık bir HDD oldukça zorlanıyor bilgilerinin gitmesini istemiyorsan yedekleme yap yeni bir HDD almanin vakti geldi.
Dostum seninde dediğin gibi 11 yıllık bir HDD oldukça zorlanıyor bilgilerinin gitmesini istemiyorsan yedekleme yap yeni bir HDD almanin vakti geldi.
Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 19 Ağustos 2021 #6 AquariusSs dedi: Dostum seninde dediğin gibi 11 yıllık bir HDD oldukça zorlanıyor bilgilerinin gitmesini istemiyorsan yedekleme yap yeni bir HDD almanin vakti geldi. Genişletmek için tıkla... Aga be duygulandım 11 yıllık HDD.
AquariusSs dedi: Dostum seninde dediğin gibi 11 yıllık bir HDD oldukça zorlanıyor bilgilerinin gitmesini istemiyorsan yedekleme yap yeni bir HDD almanin vakti geldi. Genişletmek için tıkla... Aga be duygulandım 11 yıllık HDD.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 19 Ağustos 2021 #7 Arrasies dedi: Yeni HDD alacağız o zaman. Önerdiğiniz sessiz çalışan HDD var mı 320 veya 500 GB. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Eğer SSD sahibi değilseniz SSD almak faydalı olacaktır.
Arrasies dedi: Yeni HDD alacağız o zaman. Önerdiğiniz sessiz çalışan HDD var mı 320 veya 500 GB. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Eğer SSD sahibi değilseniz SSD almak faydalı olacaktır.
Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 19 Ağustos 2021 #8 AquariusSs dedi: Dostum seninde dediğin gibi 11 yıllık bir HDD oldukça zorlanıyor bilgilerinin gitmesini istemiyorsan yedekleme yap yeni bir HDD almanin vakti geldi. Genişletmek için tıkla... Bilgi falan yok zaten kökten formatladım geçen ay. Krmdmrz dedi: Bütçeniz nedir? Eğer SSD sahibi değilseniz SSD almak faydalı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Önce RAM almayı düşünüyorum sonra bakarım ona.
AquariusSs dedi: Dostum seninde dediğin gibi 11 yıllık bir HDD oldukça zorlanıyor bilgilerinin gitmesini istemiyorsan yedekleme yap yeni bir HDD almanin vakti geldi. Genişletmek için tıkla... Bilgi falan yok zaten kökten formatladım geçen ay. Krmdmrz dedi: Bütçeniz nedir? Eğer SSD sahibi değilseniz SSD almak faydalı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Önce RAM almayı düşünüyorum sonra bakarım ona.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #9 Önemli verileriniz varsa yedeklemeniz gerek. Düzeltilemez ama kullanılamayacak bir durumu yok.