S skyline25 Picopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 124 Çözümler 1 10 Eylül 2024 #11 xyxyba dedi: Hocam kalitesiz SSD'lerde oyle şey olabilir ama icinde bir kart olduğu için zarar görme olasılığı çok düşük. Genişletmek için tıkla... Samsung SSD 870 EVO 1TB SSD önermişsiniz yukarıda bunu almak isterim.
xyxyba dedi: Hocam kalitesiz SSD'lerde oyle şey olabilir ama icinde bir kart olduğu için zarar görme olasılığı çok düşük. Genişletmek için tıkla... Samsung SSD 870 EVO 1TB SSD önermişsiniz yukarıda bunu almak isterim.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 791 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #12 skyline25 dedi: Samsung SSD 870 EVO 1TB SSD önermişsiniz yukarıda bunu almak isterim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam alınır kullanıyorum bilgisayarın açılması 13 saniye sürüyor.
skyline25 dedi: Samsung SSD 870 EVO 1TB SSD önermişsiniz yukarıda bunu almak isterim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam alınır kullanıyorum bilgisayarın açılması 13 saniye sürüyor.
S skyline25 Picopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 124 Çözümler 1 10 Eylül 2024 #13 xyxyba dedi: Evet hocam alınır kullanıyorum bilgisayarın açılması 15 saniye sürüyor. Genişletmek için tıkla... Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Merak ettim.
xyxyba dedi: Evet hocam alınır kullanıyorum bilgisayarın açılması 15 saniye sürüyor. Genişletmek için tıkla... Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Merak ettim.
C Captan.Max Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 842 Çözümler 9 Yer Turkey/İstanbul 10 Eylül 2024 #14 umuwut dedi: Güç kaynağından, işlemciden, ekran kartından, RAM'den her şeyden kaynaklanabilir mavi ekran hatası Genişletmek için tıkla... Genellikle ramlardan kaynaklanır mavi ekran hatası, ramini kontrol etmelisin.
umuwut dedi: Güç kaynağından, işlemciden, ekran kartından, RAM'den her şeyden kaynaklanabilir mavi ekran hatası Genişletmek için tıkla... Genellikle ramlardan kaynaklanır mavi ekran hatası, ramini kontrol etmelisin.
S skyline25 Picopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 124 Çözümler 1 10 Eylül 2024 #15 Captan.Max dedi: Genellikle RAM'lardan kaynaklanır mavi ekran hatası, RAM'ini kontrol etmelisin. Genişletmek için tıkla... RAM 1 tane var çıkartıp silgi ile sarı uclarını silip geri taktım.
Captan.Max dedi: Genellikle RAM'lardan kaynaklanır mavi ekran hatası, RAM'ini kontrol etmelisin. Genişletmek için tıkla... RAM 1 tane var çıkartıp silgi ile sarı uclarını silip geri taktım.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 791 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #16 skyline25 dedi: Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600X GTX 1650. skyline25 dedi: RAM 1 tane var çıkartıp silgi ile sarı uclarını silip geri taktım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane RAM takmak performans ve bilgisayar sağlığı için daha iyidir.
skyline25 dedi: Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600X GTX 1650. skyline25 dedi: RAM 1 tane var çıkartıp silgi ile sarı uclarını silip geri taktım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane RAM takmak performans ve bilgisayar sağlığı için daha iyidir.
S skyline25 Picopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 124 Çözümler 1 10 Eylül 2024 #17 xyxyba dedi: Ryzen 5 5600X GTX 1650. Hocam 2 tane RAM takmak performans ve bilgisayar sağlığı için daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Aslında 1 RAM daha vardı ama o bozuldu onu sökmek zorunda kaldım. Tek RAM ile devam ediyorum.
xyxyba dedi: Ryzen 5 5600X GTX 1650. Hocam 2 tane RAM takmak performans ve bilgisayar sağlığı için daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Aslında 1 RAM daha vardı ama o bozuldu onu sökmek zorunda kaldım. Tek RAM ile devam ediyorum.