A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #21 437935 dedi: Evet, ama masaüstüne normal sağ tıklayınca veya bu bilgisayara falan tıklayınca yok. Ne bilim RAR, setup, kısayol falan sağ tıklayınca sorun var. Genişletmek için tıkla... Çok garip. Ben bir olup bir olmuyor sanmıştım. 437935 dedi: Hocam bu error scanin biteceği yok o arkada çalışırken oyun falan oynasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ama error scan daha uzun sürer ve oyunun yüklenme yerleri çok uzun sürebilir. Takılma gibi sorunlar da yaşayabilirsiniz.
437935 dedi: Evet, ama masaüstüne normal sağ tıklayınca veya bu bilgisayara falan tıklayınca yok. Ne bilim RAR, setup, kısayol falan sağ tıklayınca sorun var. Genişletmek için tıkla... Çok garip. Ben bir olup bir olmuyor sanmıştım. 437935 dedi: Hocam bu error scanin biteceği yok o arkada çalışırken oyun falan oynasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ama error scan daha uzun sürer ve oyunun yüklenme yerleri çok uzun sürebilir. Takılma gibi sorunlar da yaşayabilirsiniz.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Mayıs 2021 #22 Assecreed dedi: Çok garip. Ben bir olup bir olmuyor sanmıştım. Sorun olmaz ama error scan daha uzun sürer ve oyunun yüklenme yerleri çok uzun sürebilir. Takılma gibi sorunlar da yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şansım olsa zaten... Assecreed dedi: Çok garip. Ben bir olup bir olmuyor sanmıştım. Sorun olmaz ama error scan daha uzun sürer ve oyunun yüklenme yerleri çok uzun sürebilir. Takılma gibi sorunlar da yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam error Scan'in yarısından fazlası doldu ve hala her kare yeşil, kırmızı yok. @Assecreed Son düzenleme: 9 Mayıs 2021
Assecreed dedi: Çok garip. Ben bir olup bir olmuyor sanmıştım. Sorun olmaz ama error scan daha uzun sürer ve oyunun yüklenme yerleri çok uzun sürebilir. Takılma gibi sorunlar da yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şansım olsa zaten... Assecreed dedi: Çok garip. Ben bir olup bir olmuyor sanmıştım. Sorun olmaz ama error scan daha uzun sürer ve oyunun yüklenme yerleri çok uzun sürebilir. Takılma gibi sorunlar da yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam error Scan'in yarısından fazlası doldu ve hala her kare yeşil, kırmızı yok. @Assecreed
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #23 437935 dedi: Hocam error Scan'in yarısından fazlası doldu ve hala her kare yeşil, kırmızı yok. Genişletmek için tıkla... Ben genelde yarısına gelince bırakıyordum. Siz sonuna kadar da yapabilirsiniz. Son düzenleme: 9 Mayıs 2021
437935 dedi: Hocam error Scan'in yarısından fazlası doldu ve hala her kare yeşil, kırmızı yok. Genişletmek için tıkla... Ben genelde yarısına gelince bırakıyordum. Siz sonuna kadar da yapabilirsiniz.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Mayıs 2021 #24 Assecreed dedi: Ben genelde yarısına gelince bırakıyordum. Siz sonuna kadar da yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm ShellExView diye bir program yardımıyla soruna sebep olan dosyayı devre dışı bıraktım. Soruna sebep olan dosya "BthSendToContextMenu Class" imiş. Uygulama üzerinden devre dışı bırakınca düzeldi. @Assecreed
Assecreed dedi: Ben genelde yarısına gelince bırakıyordum. Siz sonuna kadar da yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm ShellExView diye bir program yardımıyla soruna sebep olan dosyayı devre dışı bıraktım. Soruna sebep olan dosya "BthSendToContextMenu Class" imiş. Uygulama üzerinden devre dışı bırakınca düzeldi. @Assecreed