MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.333 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2023 #11 300319 dedi: Tüm testlerin sonuçlarını atmanız lazım bize. Hard Disk Sentinel demiyorum, HD Tune Pro diyorum. Genişletmek için tıkla... O başta zaten. 300319 dedi: Tüm testlerin sonuçlarını atmanız lazım bize. Hard Disk Sentinel demiyorum, HD Tune Pro diyorum. Genişletmek için tıkla... İlk onu atım hocam.
300319 dedi: Tüm testlerin sonuçlarını atmanız lazım bize. Hard Disk Sentinel demiyorum, HD Tune Pro diyorum. Genişletmek için tıkla... O başta zaten. 300319 dedi: Tüm testlerin sonuçlarını atmanız lazım bize. Hard Disk Sentinel demiyorum, HD Tune Pro diyorum. Genişletmek için tıkla... İlk onu atım hocam.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 19 Nisan 2023 #12 Hayır, S.M.A.R.T. bilgisi değil. Error scan testi yapmanız lazım. Az önce linklerin olduğu yazıyı iyi okur musunuz?
Hayır, S.M.A.R.T. bilgisi değil. Error scan testi yapmanız lazım. Az önce linklerin olduğu yazıyı iyi okur musunuz?
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.333 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2023 #13 576864 dedi: Hard diskte bu bölüm kötüdür şurası iyidir diyemem. Hem @300319 hocamın dediklerini de bir uygulayın derim. Farklı sonuçlar çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Onu demek istemedim hocam anlatamadım olayı bende C D F g h ı diye bölümler var hangisi hangi hard diskte onu sormaya çalışıtım. 300319 dedi: Hayır, S.M.A.R.T. Bilgisi değil. Error scan testi yapmanız lazım. Az önce linklerin olduğu yazıyı iyi okur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam başlatıyorum sıkıntılı olanı.
576864 dedi: Hard diskte bu bölüm kötüdür şurası iyidir diyemem. Hem @300319 hocamın dediklerini de bir uygulayın derim. Farklı sonuçlar çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Onu demek istemedim hocam anlatamadım olayı bende C D F g h ı diye bölümler var hangisi hangi hard diskte onu sormaya çalışıtım. 300319 dedi: Hayır, S.M.A.R.T. Bilgisi değil. Error scan testi yapmanız lazım. Az önce linklerin olduğu yazıyı iyi okur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam başlatıyorum sıkıntılı olanı.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 19 Nisan 2023 #14 MikeyKunn dedi: Onu demek istemedim hocam anlatamadım olayı bende C D F g h ı diye bölümler var hangisi hangi hard diskte onu sormaya çalışıtım. Genişletmek için tıkla... Hard disk sentinelde sol taraftaki sürücülerde yazıyor galiba da. İşinizin hallolması için hocamızın dediklerini bir uygulayın.
MikeyKunn dedi: Onu demek istemedim hocam anlatamadım olayı bende C D F g h ı diye bölümler var hangisi hangi hard diskte onu sormaya çalışıtım. Genişletmek için tıkla... Hard disk sentinelde sol taraftaki sürücülerde yazıyor galiba da. İşinizin hallolması için hocamızın dediklerini bir uygulayın.
Orkinos2 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #15 MikeyKunn dedi: Merhaba, bayağı uzun süredir 2X HDD kullanıyorum. Bugün merak edip test etmeyi denedim ve böyle bir kırmızı var, sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sanki kasayı yeterince temizlemiyorsun gibime geliyor bi kasanı temizle istersen. Orkinos2 dedi: Hocam sanki kasayı yeterince temizlemiyorsun gibime geliyor bi kasanı temizle istersen. Genişletmek için tıkla... Bide Kasanda hard disklere yan yana bağlamama ihtimalın varsa bağlama birbirlerini tost yapar gibi ısıtabiliyorlar.
MikeyKunn dedi: Merhaba, bayağı uzun süredir 2X HDD kullanıyorum. Bugün merak edip test etmeyi denedim ve böyle bir kırmızı var, sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sanki kasayı yeterince temizlemiyorsun gibime geliyor bi kasanı temizle istersen. Orkinos2 dedi: Hocam sanki kasayı yeterince temizlemiyorsun gibime geliyor bi kasanı temizle istersen. Genişletmek için tıkla... Bide Kasanda hard disklere yan yana bağlamama ihtimalın varsa bağlama birbirlerini tost yapar gibi ısıtabiliyorlar.