E eldenring hastasıyım Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 417 24 Eylül 2022 #11 Alfa Prime dedi: Donama, takılma, mavi ekran veya crash verme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Anladım peki bu durumu nasıl düzelteceğiz 2 el HDD var yeni 0 HDD almam gerekiyor mu?
Alfa Prime dedi: Donama, takılma, mavi ekran veya crash verme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Anladım peki bu durumu nasıl düzelteceğiz 2 el HDD var yeni 0 HDD almam gerekiyor mu?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 24 Eylül 2022 #12 eldenring hastasıyım dedi: Anladım peki bu durumu nasıl düzelteceğiz 2 el HDD var yeni 0 HDD almam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu ihtimaller doğrultusunda kullanmak istiyor musunuz? Kullanmak istemiyorsanız SSD diskler yönelmenizi tavsiye edeceğim.
eldenring hastasıyım dedi: Anladım peki bu durumu nasıl düzelteceğiz 2 el HDD var yeni 0 HDD almam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu ihtimaller doğrultusunda kullanmak istiyor musunuz? Kullanmak istemiyorsanız SSD diskler yönelmenizi tavsiye edeceğim.
E eldenring hastasıyım Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 417 24 Eylül 2022 #13 Alfa Prime dedi: Bu ihtimaller doğrultusunda kullanmak istiyor musunuz? Kullanmak istemiyorsanız SSD diskler yönelmenizi tavsiye edeceğim. Genişletmek için tıkla... SSD'ye yöneleceğim evet hocam.
Alfa Prime dedi: Bu ihtimaller doğrultusunda kullanmak istiyor musunuz? Kullanmak istemiyorsanız SSD diskler yönelmenizi tavsiye edeceğim. Genişletmek için tıkla... SSD'ye yöneleceğim evet hocam.