Çözüldü HDD sağlık testi yaptıktan sonra simge bozukluğu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Merhabalar, HDD sağlık testi programı ile test yaptım ardından programı sildim ancak aşağıda gördüğünüz gibi gözükmeye başladı. Simgeleri gitti, geri nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bunu bir deneyin.
Yeniden başlatırsanız düzelir diye düşünüyorum. HD sentinelde bende de aynısı oluyordu.

Bunu bir deneyin.

Çözüm
Başka türlü çözemezseniz; eklediğim kodu .reg uzantılı olarak kaydedip çalıştırırsanız, "C" ana dizininindeki "c.ico" ve "d.ico" dosyalarını, ilgili sürücünün simgesi olarak ayarlar. "ico" dosyalarını ufak bir google aramasıyla bulabilirsiniz. Çalıştırdıktan sonra bilgisayarı (ya da explorer.exe'yi) yeniden başlatmanız lazım.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons\C]
@=""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons\C\DefaultIcon]
@="\"C:\\c.ico\""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons\D]
@=""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons\D\DefaultIcon]
@="\"C:\\d.ico\""

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…