HDD/SDD Serial number nasıl değiştirilir?

• Konuyu başlatan 2h32
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.323

2h32

Hectopat
Yer
Essos
Daha fazla  
Arkadaşlar SSD'min Serial numarasını nasıl değiştirebilirim? Vol ID değil bakın, vol ID örnek veriyorum ABDCF-5491 şeklinde numaradır, ben direkt seri numarasını değiştirmek istiyorum. Sanırsam kullandığım program deneme sürümünü HDD seri numarasının üstüne yaptığı için programı silsem de format atsam da kullanmaya devam edemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar SSD'min Serial numarasını nasıl değiştirebilirim? Vol ID değil bakın, vol ID örnek veriyorum ABDCF-5491 şeklinde numaradır, ben direkt seri numarasını değiştirmek istiyorum. Sanırsam kullandığım program deneme sürümünü HDD seri numarasının üstüne yaptığı için programı silsem de format atsam da kullanmaya devam edemiyorum.
Nasıl bir program acaba? Sanal işletim sisteminde kullansanız olur muydu acaba? O çünkü her oluşturduğu sanal diske farklı kimlik veriyor olabilir.

Sanırım değiştirilemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı