Çözüldü HDD ses çıkartma ve donma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Bilgisayarımın parçaları eski. Rahatından 4 yıl kullandığım sabit diskimden günler önce bazı sorular yaşadım. 4 yıl ardından kasadan ufak tık tık sesi geldi ve ilk defa dondu. Tekrar başlattım ufak tefek yine sesler oluyordu ama donmuyordu hiçbir problem yoktu. 2 gün önce HDD Tune ile kontrol ettim. Bad sector hiç yoktu. Reallocated sector count turkuaz, reallocated Event count sarı ve current pending sector sarı idi. Sağlık durumunda uyarı yazıyordu. Anlamadığım ve sorun yaşamadığım için uygulamayı geri kaldırdım. Samsung sabit diskiydi 250 GB kullanıyordum ama ağzına kadar doldurmuyordum sadece fotoğraf bazı uygulama ve oyunlar vardı. Günler sonra bugün bilgisayarı açtım ama 'reboot and select proper' yazısı ile karşılaştım. Bilgisayar açılmıyor.

Rica ederim, başka sorularınız varsa buraya yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

Benim henüz aklıma geldi bir şey soracaktımda.

İşlemci: Intel® pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20 GHz.

Bellek: KVR667D2N5/2G Kingston 2 GB.

Ekran: AMD ASUS EAH5450 series 1 GB.

Anakart: ASRock G41C-GS

Sistemim bundan ibaret birkaç gün önce bakmıştım sistem bilgisinde BIOS için eski diyor. Sistemim UEFI değil American Megatrends. Samsung 860 EVO SSD alırsam sistemime uyum sağlar mı?

Sanırım sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…