BeK00 Megapat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 697 Çözümler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #1 Hard disk çok fazla ses çıkarıyor. Bir sorun mu var ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2017
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.146 Makaleler 60 Çözümler 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #2 http://www.hdtune.com/files/hdtunepro_560_trial.exe Bunu kurup healt kısmından bir resim paylaşın. Eror scan taraması yapıp bir resim paylaşın fakat quick scan işaretli olmasın.
http://www.hdtune.com/files/hdtunepro_560_trial.exe Bunu kurup healt kısmından bir resim paylaşın. Eror scan taraması yapıp bir resim paylaşın fakat quick scan işaretli olmasın.
BeK00 Megapat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 697 Çözümler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #3 claus dedi: http://www.hdtune.com/files/hdtunepro_560_trial.exe Bunu kurup healt kısmından bir resim paylaşın. Eror scan taraması yapıp bir resim paylaşın fakat quick scan işaretli olmasın. Genişletmek için tıkla... Windows kurulumu yapamadım. Büyük ihtimal kafa atma sorunu var. Satın aldığım yeri aradım. Kafa atma sorunu var dedi. Değişim olur dedi.
claus dedi: http://www.hdtune.com/files/hdtunepro_560_trial.exe Bunu kurup healt kısmından bir resim paylaşın. Eror scan taraması yapıp bir resim paylaşın fakat quick scan işaretli olmasın. Genişletmek için tıkla... Windows kurulumu yapamadım. Büyük ihtimal kafa atma sorunu var. Satın aldığım yeri aradım. Kafa atma sorunu var dedi. Değişim olur dedi.