En iyi yol takıp kaç saat çalıştığına bakmak. Büyük ihtimalle sıfırdır.
Zaten SSD'ler kutuda, sabit diskler böyle elektro statik poşette oluyor büyük çoğunlukla.
Bu antistatik poşet. Genelde böyle satıldığı oluyor. CrystalDiskInfo veya HD Sentinel ile kaç saat kullanıldığını görebilirsiniz. Sıfır ise zaten belli olur.
Hard Disk Sentinel (HDSentinel), çoklu işletim sistemi SSD ve HDD izleme ve analiz yazılımıdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını rapor...
En iyi yol takıp kaç saat çalıştığına bakmak. Büyük ihtimalle sıfırdır.
Zaten SSD'ler kutuda, sabit diskler böyle elektro statik poşette oluyor büyük çoğunlukla.
Bu antistatik poşet. Genelde böyle satıldığı oluyor. CrystalDiskInfo veya HD Sentinel ile kaç saat kullanıldığını görebilirsiniz. Sıfır ise zaten belli olur.
Hard Disk Sentinel (HDSentinel), çoklu işletim sistemi SSD ve HDD izleme ve analiz yazılımıdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını rapor...
Bende recertifield HDD aldım WD BLUE satıcı adamla 30 dakika konuştuk sıfır olduğunu söyledi ve bayağı birşey söyledi onunla ilgili sanırım burada ki WD den alamadıkları pahalı oldugundan yurtdışından alıp üstüne recertifield diye basıyorlarmış bende tam anlamadım olayı ama diski kontrol ettim kullanılmamıştı.
N11 WD Blue WD10EZEX 3.5" SATA 3 7200 RPM 1 TB 64 MB Cache HDD Fiyatları ve Özellikleri üzerinden satın aldım ve mağaza puanı yüksek olduğu için güvendim ve sipariş ettim. 1. gördüğünüz fotoğraf bana gelen HDD, 2. fotoğraf ise adamın attığı stok fotoğrafı. Satıcı Temsilcisi bana herkese bu...