Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #1 Bu hard diski nasıl sıfırlayabilirim? Uygulama önerirseniz sevinirim. Önerdiğiniz uygulama bedava olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
Bu hard diski nasıl sıfırlayabilirim? Uygulama önerirseniz sevinirim. Önerdiğiniz uygulama bedava olsun.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 26 Haziran 2022 #2 Llllaaass dedi: Bu hard diski nasıl sıfırlayabilirim? Uygulama önerirseniz sevinirim. Önerdiğiniz uygulama bedava olsun. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadan kastınız Low Level Format mı?
Llllaaass dedi: Bu hard diski nasıl sıfırlayabilirim? Uygulama önerirseniz sevinirim. Önerdiğiniz uygulama bedava olsun. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadan kastınız Low Level Format mı?
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #3 Bir tane uygulama indirdim sıfırlanıyor şu an. Uygulamanın adı HDD Low Level Format tool olursa yazarım buraya. Arkadaşlar uygulama çalışmadı. Son düzenleme: 26 Haziran 2022
Bir tane uygulama indirdim sıfırlanıyor şu an. Uygulamanın adı HDD Low Level Format tool olursa yazarım buraya. Arkadaşlar uygulama çalışmadı.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 26 Haziran 2022 #4 Llllaaass dedi: Bir tane uygulama indirdim sıfırlanıyor şu an. Uygulamanın adı HDD Low Level Format tool olursa yazarım buraya. Arkadaşlar uygulama çalışmadı. Genişletmek için tıkla... HDD'ni kendi yazılımı olur onu kullanın. Seagate ise seatols var. Ama USB'ye yazılan sürümü olması lazım.
Llllaaass dedi: Bir tane uygulama indirdim sıfırlanıyor şu an. Uygulamanın adı HDD Low Level Format tool olursa yazarım buraya. Arkadaşlar uygulama çalışmadı. Genişletmek için tıkla... HDD'ni kendi yazılımı olur onu kullanın. Seagate ise seatols var. Ama USB'ye yazılan sürümü olması lazım.