I ihora Megapat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2022 #1 Disk 0'daki tüm bölümleri silmek ve hard diski sıfırlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm S Silinen üye 311895 26 Mart 2022 Sıfırlamak ile silmek başka. Siz sıfırlama diyorsunuz. Tam açıklasaydınız iyi olurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İstediğin bölümü silebilirsin.
Sıfırlamak ile silmek başka. Siz sıfırlama diyorsunuz. Tam açıklasaydınız iyi olurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İstediğin bölümü silebilirsin.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 26 Mart 2022 #2 Biçimlendirmeden bahsediyorsunuz sanırım. Sağ tıklayarak biçimlendirebilirsin. Artı 0 Eksi
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 26 Mart 2022 #3 ihora dedi: Disk 0'daki tüm bölümleri silmek ve hard diski sıfırlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 1342802 Genişletmek için tıkla... Satacaksanız Low Level Format öneririm. Disk üstüne sağ tıklayarak biçimlendirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
ihora dedi: Disk 0'daki tüm bölümleri silmek ve hard diski sıfırlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 1342802 Genişletmek için tıkla... Satacaksanız Low Level Format öneririm. Disk üstüne sağ tıklayarak biçimlendirebilirsiniz.
KS KS I ihora Megapat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2022 #4 Biçimlendirdim fakat bölümler hala duruyor. Kurtarma ve EFI bölümleri Windows'un kurulu olmadığı diskte bulunur mu? Yapmak istediğim bölümleri silip Disk 0 altındaki D ve E disklerini birleştirmek. Artı 0 Eksi
Biçimlendirdim fakat bölümler hala duruyor. Kurtarma ve EFI bölümleri Windows'un kurulu olmadığı diskte bulunur mu? Yapmak istediğim bölümleri silip Disk 0 altındaki D ve E disklerini birleştirmek.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 26 Mart 2022 #5 Sıfırlamak ile silmek başka. Siz sıfırlama diyorsunuz. Tam açıklasaydınız iyi olurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İstediğin bölümü silebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Sıfırlamak ile silmek başka. Siz sıfırlama diyorsunuz. Tam açıklasaydınız iyi olurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İstediğin bölümü silebilirsin.
KS KS I ihora Megapat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2022 #6 Silinen üye dedi: Sıfırlamak ile silmek başka. Siz sıfırlama diyorsunuz. Tam açıklasaydınız iyi olurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İstediğin bölümü silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Halettim. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sıfırlamak ile silmek başka. Siz sıfırlama diyorsunuz. Tam açıklasaydınız iyi olurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İstediğin bölümü silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Halettim. Teşekkür ederim.