PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 21 Ekim 2020 #11 yuceXx52 dedi: Tavsiye etmem SSD şişer. Genişletmek için tıkla... Ne olur? Anlamadığımdan soruyorum. Telefon bataryası mı bu? Var mı böyle bir şey? Sorular sorular...
yuceXx52 dedi: Tavsiye etmem SSD şişer. Genişletmek için tıkla... Ne olur? Anlamadığımdan soruyorum. Telefon bataryası mı bu? Var mı böyle bir şey? Sorular sorular...
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #12 PanzerTR dedi: Ne olur? Anlamadığımdan soruyorum. Telefon bataryası mı bu? Var mı böyle bir şey? Sorular sorular... Genişletmek için tıkla... Sadece Windows'u SSD'ye atmanızı tavsiye ederim SSD'yi performans için aldıysanız Forza HDD'de kalsın HDD'yi depolama olarak kullanın
PanzerTR dedi: Ne olur? Anlamadığımdan soruyorum. Telefon bataryası mı bu? Var mı böyle bir şey? Sorular sorular... Genişletmek için tıkla... Sadece Windows'u SSD'ye atmanızı tavsiye ederim SSD'yi performans için aldıysanız Forza HDD'de kalsın HDD'yi depolama olarak kullanın
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 21 Ekim 2020 #13 yuceXx52 dedi: Sadece Windows'u SSD'ye atmanızı tavsiye ederim SSD'yi performans için aldıysanız Forza HDD'de kalsın HDD'yi depolama olarak kullanın Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım ?
yuceXx52 dedi: Sadece Windows'u SSD'ye atmanızı tavsiye ederim SSD'yi performans için aldıysanız Forza HDD'de kalsın HDD'yi depolama olarak kullanın Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım ?