Çözüldü HDD şifresi kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

majordev123

Hectopat
Daha fazla  
HDD'ye BIOS'tan şifre koymuştum, şimdi her açılışta istiyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Acer A5 serisi laptop kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şifreyi biliyorsan ve sadece kaldırmak istiyorsan eğer BIOS'a girip Security kısmından HDD pass kısmına girin eski şifreyi istediğinde şifreyi girin. Yeni şifre istediği zaman boş geçin yani bir şey yazmadan enterleyin. Şifre kaldırılmış olacaktır.
Şifreyi biliyorsan ve sadece kaldırmak istiyorsan eğer BIOS'a girip Security kısmından HDD pass kısmına girin eski şifreyi istediğinde şifreyi girin. Yeni şifre istediği zaman boş geçin yani bir şey yazmadan enterleyin. Şifre kaldırılmış olacaktır.

Çözüm
Şifreyi biliyorsan ve sadece kaldırmak istiyorsan eğer BIOS'a girip Security kısmından HDD Pass kısmına girin eski şifreyi istediğinde şifreyi girin. Yeni şifre istediği zaman boş geçin yani bir şey yazmadan enterleyin. Şifre kaldırılmış olacaktır.

Deneyeceğim teşekkürler.

@majordev123 Sorunu size belirttiğim adımlarla mı çözdünüz yoksa farklı adımlarla mı? Farklı adımlarla çözdüyseniz eğer nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız seviniriz.

@majordev123 sorunu size belirttiğim adımlarla mı çözdünüz yoksa farklı adımlarla mı? Farklı adımlarla çözdüyseniz eğer nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız seviniriz.

Cevaplayan arkadaşın adımlarını izledim ve oldu eski şifreyi girdim yeni şifre yerini boş bırakıp entera tıkladım bu kadar.

Cevaplayan arkadaşın adımlarını izledim ve oldu eski şifreyi girdim yeni şifre yerini boş bırakıp entera tıkladım bu kadar.

Bunu yapmanızı ben söylemiştim zaten :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı