HDD sistem açılırken logoda kalıyor

Ps454

Centipat
Arkadaşlar elimde 1 TB hard disk var. Bilgisayarı kapattım, açtım. Gigabyte logosunda kalıyor. Açılmıyor. Sağlık performans %100. Hatta bilgisayar yöneticisinde falan da gozukmuyor. Nedendir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elimde 1 TB hard disk var. Bilgisayarı kapattım, açtım. Gigabyte logosunda kalıyor. Açılmıyor. Sağlık performans %100. hatta bilgisayar yöneticisinde falan da gozukmuyor. Nedendir?

BIOS'a girebiliyorsanız Full screen logoyu kapatın ve takıldığı yerin ekran görüntüsünü atın buraya bakalım.
Logoyu kapatınca açılan ekranda hanın kaynağı yazacaktır.

Tekrar reset atıp dener misin? Yine o ekranda kalırsa bir görsel gönder. HDD taktıktan sonra mı bu sorun oldu?

HDD takılıydi HDD bütün sağlık testlerinden geçti kasanın yerini az kaydirdim böyle oldu

BIOS'a girebiliyorsanız Full screen logoyu kapatın ve takıldığı yerin ekran görüntüsünü atın buraya bakalım.
Logoyu kapatınca açılan ekranda hanın kaynağı yazacaktır.

O logoyu kapattım gene acilıyorken HDD taktığım zaman oradaki yazıda kalıyor sağlam şey nasıl bir anda bozulur nasıl yapacağız.

Tekrar reset atıp dener misin? Yine o ekranda kalırsa bir görsel gönder. HDD taktıktan sonra mı bu sorun oldu?

Ekranda kalıyor hocam ekran görüntüsü nedense kabul etmiyor yüklemeyi hard disk ses geliyor ama kulağı dayadinmi falan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı