EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Çarşamba günü Vatan Bilgisayar'dan bir HDD aldım. Çalışıyordu. Battlefield serisini yükledim. Ama artık gözükmüyor. Sorun nedir?
Çarşamba günü Vatan Bilgisayar'dan bir HDD aldım. Çalışıyordu. Battlefield serisini yükledim. Ama artık gözükmüyor. Sorun nedir?
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #2 Disk yönetiminden bakabilirsin. Ben öyle yapmıştım.
EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 Baktım. Orada da yok.
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 16 Nisan 2022 #4 EFSOTR dedi: Çarşamba günü Vatan Bilgisayar'dan bir HDD aldım. Çalışıyordu. Battlefield serisini yükledim. Ama artık gözükmüyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden görünüyorsa sorun yok bence Rufus üzerinde içinbe FreeDOS yaz sonra görünecektir biçimlendirip kafana göre kullanabilirsin.
EFSOTR dedi: Çarşamba günü Vatan Bilgisayar'dan bir HDD aldım. Çalışıyordu. Battlefield serisini yükledim. Ama artık gözükmüyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden görünüyorsa sorun yok bence Rufus üzerinde içinbe FreeDOS yaz sonra görünecektir biçimlendirip kafana göre kullanabilirsin.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #5 EFSOTR dedi: Baktım. Orada da yok. Genişletmek için tıkla... Ben bugün bir disk sildim ve görünmez oldu. Rufustan win 10 yükleme ekranına geldim oradan diski seçip yeni tike basıp aktifleştirdim oldu.
EFSOTR dedi: Baktım. Orada da yok. Genişletmek için tıkla... Ben bugün bir disk sildim ve görünmez oldu. Rufustan win 10 yükleme ekranına geldim oradan diski seçip yeni tike basıp aktifleştirdim oldu.
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 16 Nisan 2022 #6 lexoqe dedi: Ben bugün bir disk sildim ve görünmez oldu. Rufus'tan Windows 10 yükleme ekranına geldim oradan diski seçip yeni tike basıp aktifleştirdim oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam içine FreeDOS yükleyince açılıyor bende aynı sorunu USB'de yaşamıştım böyle çözmüştüm.
lexoqe dedi: Ben bugün bir disk sildim ve görünmez oldu. Rufus'tan Windows 10 yükleme ekranına geldim oradan diski seçip yeni tike basıp aktifleştirdim oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam içine FreeDOS yükleyince açılıyor bende aynı sorunu USB'de yaşamıştım böyle çözmüştüm.
EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #7 Sağ olun hocam şimdi birden geri geldi sorun çözüldü konu kapatılabilir. Şimdi yine gitti ne yapmam gerek? Son düzenleme: 17 Nisan 2022
Sağ olun hocam şimdi birden geri geldi sorun çözüldü konu kapatılabilir. Şimdi yine gitti ne yapmam gerek?