Ayhan dereli Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 251 Çözümler 3 25 Temmuz 2025 #1 HDD hiçbir şekilde görünmüyor. HDD ulaşamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2025
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.881 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #2 2. Depolama alanı olarak mı taktın? Yeniyse aynı şey olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
2. Depolama alanı olarak mı taktın? Yeniyse aynı şey olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.307 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #3 BIOS'ta görünmüyorsa donanımsal sorun yüksek demektir. Artı 0 Eksi
KS KS Ayhan dereli Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 251 Çözümler 3 27 Temmuz 2025 #4 Rouly dedi: 2. Depolama alanı olarak mı taktın? Yeniyse aynı şey olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende bilinmeyen aygıt gözüküyor ünlem işareti var, konturol ettiğimde aygıt düzgün çalışıyor diyor. Disk yönetiminden bile ulaşamıyorum acmıyor. Kafayı yemek üzereyim. Oğlumun tüm bebeklik hatıraları bu HDD saklıydı. Artı 0 Eksi
Rouly dedi: 2. Depolama alanı olarak mı taktın? Yeniyse aynı şey olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende bilinmeyen aygıt gözüküyor ünlem işareti var, konturol ettiğimde aygıt düzgün çalışıyor diyor. Disk yönetiminden bile ulaşamıyorum acmıyor. Kafayı yemek üzereyim. Oğlumun tüm bebeklik hatıraları bu HDD saklıydı.