d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 21 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar, video izliyordum. Adam sisteme yedek HDD takmış ve sistem bir daha açılmamış. Ben de aynısını yapacağım. Bende böyle sorun olur mu?
Arkadaşlar, video izliyordum. Adam sisteme yedek HDD takmış ve sistem bir daha açılmamış. Ben de aynısını yapacağım. Bende böyle sorun olur mu?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.387 Çözümler 70 Yer Istanbul 21 Şubat 2022 #2 d4mann dedi: Arkadaşlar, video izliyordum. Adam sisteme yedek HDD takmış ve sistem bir daha açılmamış. Ben de aynısını yapacağım. Bende böyle sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne alaka ya? Öyle saçmalık mı olur?
d4mann dedi: Arkadaşlar, video izliyordum. Adam sisteme yedek HDD takmış ve sistem bir daha açılmamış. Ben de aynısını yapacağım. Bende böyle sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne alaka ya? Öyle saçmalık mı olur?
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.873 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #3 Eğer HDD'nin içinde virüs varsa belki ama normal şartlarda hayır Yedek HDD derken harici HDD'den bahsediyorsunuzdur umarım.
Eğer HDD'nin içinde virüs varsa belki ama normal şartlarda hayır Yedek HDD derken harici HDD'den bahsediyorsunuzdur umarım.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Şubat 2022 #4 Mantıken bozuk USB takılan sistemlerin de açılmaması gerekirdi böyle bir durumda. İşletim sisteminin kurulu sağlıklı bir depolama birimin varsa yedek depolama olarak ne taktığının bir önemi yoktur.
Mantıken bozuk USB takılan sistemlerin de açılmaması gerekirdi böyle bir durumda. İşletim sisteminin kurulu sağlıklı bir depolama birimin varsa yedek depolama olarak ne taktığının bir önemi yoktur.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 21 Şubat 2022 #5 Başka konu açmıştın orada cevaplamıştım. Bozmaz bozuk HDD ise zaten bozulur.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 21 Şubat 2022 #6 Kralmelo dedi: Eğer HDD'nin içinde virüs varsa belki ama normal şartlarda hayır. Yedek HDD derken harici HDD'den bahsediyorsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... Harici ne oluyor?
Kralmelo dedi: Eğer HDD'nin içinde virüs varsa belki ama normal şartlarda hayır. Yedek HDD derken harici HDD'den bahsediyorsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... Harici ne oluyor?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 21 Şubat 2022 #7 d4mann dedi: Harici ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Taşınabilir hard disk.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 21 Şubat 2022 #8 Silinen üye dedi: Taşınabilir hard disk. Genişletmek için tıkla... Hayır direk sisteme bağlıyacağım.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 21 Şubat 2022 #9 Hayır neden HDD takınca sistem bozulsun, bozulmaz eğer disk virüslü ise virüs geçebilir ama değilse bozulmaz.
Hayır neden HDD takınca sistem bozulsun, bozulmaz eğer disk virüslü ise virüs geçebilir ama değilse bozulmaz.
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 21 Şubat 2022 #10 İşletim sistemi yüklü mü yoksa yükleyecek misin?