Çözüldü HDD söktükten sonra "sürücü ya da UNC paylaşımı yok ya da erişilemiyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Kocaeli izmit
Daha fazla  
Meslek
Hemşirelik
2. HDD'mi sattım bugün ihtiyacım olmadığından. İçinde de sürekli kullandığım programlar vardı onları diğer HDD'ye attım. Programlar çalışıyor ama Thunder Master uygulaması çalışmadı, ben de tekrar yüklemek istedim. Fakat bu şekilde bir hata alıyorum. Nedenine Google'dan baktım ama bir türlü düzeltemedim. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sökülen disk içerisine adreslenmiş. Önce kaldırmalı sonra diski sökmeliydiniz. Şuan sistemde eski yükleme konumlarında kayıt girdileri bulunuyor.
Sıfırdan kurulum yaptım sorunum çözüldü. Teşekkür ederim yardımınız için.
Sökülen disk içerisine adreslenmiş. Önce kaldırmalı sonra diski sökmeliydiniz. Şuan sistemde eski yükleme konumlarında kayıt girdileri bulunuyor.
Sıfırdan kurulum yaptım sorunum çözüldü. Teşekkür ederim yardımınız için.

Çözüm
Sıfırdan kurulum derken, ben USB ile format bölümüne girdim diski oradan biçimlendirip çıktım, başka türlü diski nasıl sıfırlarım?
Nasıl Yaptınız?

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
H
Eski söktüğüm disk yandığı için takıp kaldırma gibi bir seçeneğim yok herhangi bir çözümü var mı

Bu bahsettiğiniz diskten silme olayını nasıl yapıyorsunuz ben birkaç şey denedim ama olmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…